• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Elektriklenen Saçlar İçin Öneriler

sekerparem ben dün ürünün yorumlarına baktım pekte memnun kalan birisi yok gibi ...hatta birisi "vasat bir fırça" demiş...fiyatıda dediginiz gibi 76-99 arasıymış

anladim findikli kurabiyem benim o zaman biz yine serumlara yonelim kaliteli serumlar sanirim etkili olur bide avonun varmis serumu ama bilmiorum bi arastirmak lazim hayatim

k1-1007.jpg

127619serum.jpg

ben loreal tecni art liss control kullanıyorum çok memnunum
kuaförümden almıştım 50 civarıydı. küçük şişe gibi şeffaf yoğun bi sıvı.

ben avondan hiç memnun degilim sadece şampuanınıza bal katmanız yeterli

denicem bunu..
ben bebe yağı sürüyorum içinde badem yağı var badem yağı da güçlendirip uzatıyo
tabii ki fazla sürersen 2 haftadır yıkanmamış bir görünüm verebiliyor :/

denicem bunu..
ben bebe yağı sürüyorum içinde badem yağı var badem yağı da güçlendirip uzatıyo
tabii ki fazla sürersen 2 haftadır yıkanmamış bir görünüm verebiliyor :/
bende bebe yagı kullanıyorum çok memnunum :) balda katıyorum çok güzel oluyor...

ya bebe yağını nasıl kullanıyorsunuz açıklarmısınız benimde saçlarımda mühiş bi elektriklenme var pek çok yöntem denedim ve fayda görmedim. ayrıca john frida ürünleri hikaya hiç bir etkisi olmadı saçlarıma

bebe yağını nasıl kullanıyorsunuz, miktarı nedir, durulanıyormu ve ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz?

bunların cavabını verirseniz benimde deme şansım olur ilk duyuyorum çünkü

:34:

bende bebe yagı kullanıyorum çok memnunum :) balda katıyorum çok güzel oluyor...

Benim saçlarımda kuaför yüzünden açıcıyla yandı kafamın tamamında kopuk saçlar var nasıl yatıştıracagımı bilmiyorum çok kötü görünüyor kısa kısa havada saçımı kullanamıyorum:((

Arkadaşlar benimde öyleydi kullandigım şampuanın serumunu aldım banyodan sonra ıslakken hemen sürüyorum taramasıda kolay oluyor.Kuruttuktan sonrada suruyorum hiç elektiriklenme olmuyor artık.Kullandıgınız şampuanın serumunu alın deneyin çok fazla baka şeylerle ugraşmayın derim.

merhaba arkadaşlar
benim saçlarım kalın telli ve çok fazla , o yüzden kabarık ve boyadın dolayı üst taraflarda tülerme oluyordu . Forumlarda okuyarak Gliss Satin Relax ürününün şampuan ve saç kremini kullanmaya başladım , çok memnun kaldım . Saçlarımı sürekli toplamak zorunda kalırken şimdi hep açık :) kesinlikle tavsiye ederim

Benim yöntemim biraz saçma olucak ama saçlarım elektriklendikçe kremliyorum ben.neutrogene vucüt ve yüz bakım kremiyle.Diplerime sürmüyorum yağlı görünmesin diye.Gayet mutluyum sağlıklı görünüyor saçlarım elektiklenmiyor

Benim yöntemim biraz saçma olucak ama saçlarım elektriklendikçe kremliyorum ben.neutrogene vucüt ve yüz bakım kremiyle.Diplerime sürmüyorum yağlı görünmesin diye.Gayet mutluyum sağlıklı görünüyor saçlarım elektiklenmiyor

:) güzel denk geldi. bende buna benzer bişey yazacaktım...benimde var böyle bir sorunum..bende el kremi alıyorum azıcık elime dağıtıp sonra diplere sürmeden saçlarıma dağıtıyorum. krem elektriklenen saçları ağırlaştırıyor..

Back