elektrik supurgesi icin yardimmm kizlar

neveragain

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
142
14
318
Kizlar supurgede karasiz kaldim ya philips fc9192/1 mi yoksa beko bks2250 mi? Ozellikler hemen hemen ayni ama beko fiyat olarak daha uygun. Bekoyu kullanan yada cevresinde goren var mi??

Kizlar supurgede karasiz kaldim ya philips fc9192/1 mi yoksa beko bks2250 mi? Ozellikler hemen hemen ayni ama beko fiyat olarak daha uygun. Bekoyu kullanan yada cevresinde goren var mi??

canım benim ki philips fc9192 henüz kullanmadım ama dediğin modelle karşılaştırdım beko nun hepa filtresinin numarası kaç bulamadım ama philips in ki 13 ve en iyisi dışarı hiç toz bırakmayanlardan hepa filtrelerle ilgili araştırma yap ve ona göre karar ver bence toz torbalılarda hepa filtre daha sağlıklı ama onlarda kademeli ne yazıkki... alerjik durumlar varsa sulu da alabilirsin sanırım onlarda toz kaçırmıyor:6: ben teknosadan almıştım çeyiz setinin içindeydi çok ucuza denk gelmişti komple setle beraber şu an teknosada 500 tl

süpürge ve ütüde philipsten sasma bence ben de en son çıkan marathon ergoyu almayı düşünüyorum ama baya pahalı biraz düşsün :27::27:

Back
X