- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi MutluBulut_
Merhaba kızlar kısmetse dügün zamanı yaklastı ve ben artık ne alacagımı ne yapacagımı bilmez duruma geldim İlk basta aklıma takılan süpürge olayı hemen karar vermek istiyorum cünkü bir kampanya var ve yeni yılda bitecek dendi :44:İlk olarak süpürge bocsh markasına ait normalde 389 mu ne öyle bir fiyatı varmıs şuanda 185 TL magazalarında :44:gercekten bakıyorum internetten en ucuzu 280 tl falan oluyor aynı modelin :44: bu ürün toz torbalı bir ürün aslında oradada kararsızım kesinlikle sulu istemiyorum ama torbalımı olmalı torbasızmı onu bilmiyorum :44:ürün bu
Diger bir makinede buradan arkadasım perim35 in tavsiye ettigi makine markası samsung
Toz Torbasız
1,3 litre toz kapasitesi
2000 Watt Güç
370 V Emiş Gücü
Twin Chamber Toz Haznesi
Hepa 11 Filtre
Çelik Teleskobik Boru
Kızlar sizce bu ikisinden hangisini almalıyım ? yada bu ikisinin dısında fiyat olarak 350 tl ye kadar cıkacak olsak tavsiye edeceginiz baska makine varmı ?
Ayrıca birde tost makinesi tavsiyeniz varmı en fazla 150 tl düşünüyorum ama hangi marka :26:
- Güç: 100 - max. 2000 watt
- Elektronik emiş gücü ayarı
- Açma/kapamayı da sağlayan "Hareketli tutma yeri"
- Ergoplus tutma yeri
- Sürgü tuşlu teleskobik boru
- Halı ve sert zeminler için süpürme başlığı (genişlik:260 mm)
- Entegre aksesuar bölmesi: 3 farklı aksesuar -dar aralık ucu, koltuk&mobilya ucu, sert zemin fırçası
- Air Clean II hijyenik filtreleme sistemi
- Toz alma kapasitesi: 5 l
- Toz torbası doluluk göstergesi
- Dikey ve yatay park etme özelliği
- Otomatik kablo toplama özelliği
- Etkinlik alanı yarıçapı: 10 m
- 3 adet hareketli tekerlek
- Ağırlık: 5.7 kg (Sadece gövde)
- Toz torba kodu: BBZ41FGXXL/TYP GXXL
- MegaAir SuperTEX filtreli toz torbası sayesinde mükemmel hijyen
Diger bir makinede buradan arkadasım perim35 in tavsiye ettigi makine markası samsung
Toz Torbasız
1,3 litre toz kapasitesi
2000 Watt Güç
370 V Emiş Gücü
Twin Chamber Toz Haznesi
Hepa 11 Filtre
Çelik Teleskobik Boru
Kızlar sizce bu ikisinden hangisini almalıyım ? yada bu ikisinin dısında fiyat olarak 350 tl ye kadar cıkacak olsak tavsiye edeceginiz baska makine varmı ?
Ayrıca birde tost makinesi tavsiyeniz varmı en fazla 150 tl düşünüyorum ama hangi marka :26: