• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler philips PowerLife Torbalı elektrikli süpürge |FC8455/01

busra29005111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
12
0
1
Bursa
Özellikler
Maks. 350 Watt emiş gücü üreten 2000 Watt motor
Güçlü 2000 Watt motor kusursuz temizlik sonuçları için 350 Watt emiş gücü üretir.

Daha uzun ömürlü performans için 3 litrelik s-bag toz torbası
Elektrikli süpürgenizin toz torbası kapasitesini en iyi şekilde kullanmanıza olanak veren bu büyük Philips toz torbası, sık değişim gerektirmez.

Kıl ve tüyleri kolayca almak için döner Mini Turbo Fırça
Mini Turbo Fırça yastıklar ve diğer kumaşlardaki tüyleri, kılları (evcil hayvan) ve tozları kolayca temizler. Bu fırça evcil hayvan sahipleri için idealdir.

ekstra uzun ergonomik tutma yeri sayesinde her köşeye ulaşır
Bu ergonomik şekilli tutma yeri kullanım kolaylığı sağlar. Tutma yerinin ekstra uzun tasarımı her yere erişebilmenize imkan tanıyarak, ulaşılması zor bölgeleri kolayca temizlemenizi sağlar.

Hafif, alüminyum boru sayesinde kolay temizlik
Hafif, alüminyum elektrikli süpürge borusu kolayca kullanılabilir ve taşınabilir. 2 parçalı teleskopik boru tercih ettiğiniz yüksekliğe kolayca ayarlanabilir.

selam büşra. ben de bu süpürgeyi inceliyorum şu an. sen aldın mı yoksa almayı mı düşünüyosun? kullanıcı yorumları bulamadım. acaba memnun kalmışlar mı kullananlar? senin bi bilgin varsa paylaşır mısın? :53:

Back