elektrik su doğalgaz faturasında adres değişikliği nasıl oluyor

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Faturalar üzerimize ve taşınıyoruz adres değişikliği için ne yapmamız gerekiyor ücret ödeniyor mu faturaların ödenmiş olması gerekiyor mu

Tek tek aboneliklerinizi borcunu ödeyerek kapatıp, taşınacağınız adres için tekrar açtırmanız gerekiyor. Zaten abone merkezlerine gittiğinizde yönlendiriyorlar. Abonelik taşıma bir tek internet için oluyor. Ben çok taşındım, yaşadığım yerde durum bu. Diğer illerde farklıysa bilemem.

Tek tek aboneliklerinizi borcunu ödeyerek kapatıp, taşınacağınız adres için tekrar açtırmanız gerekiyor. Zaten abone merkezlerine gittiğinizde yönlendiriyorlar. Abonelik taşıma bir tek internet için oluyor. Ben çok taşındım, yaşadığım yerde durum bu. Diğer illerde farklıysa bilemem.
Zamanında ödenen depozito boşanmış gidio

Zamanında ödenen depozito boşanmış gidio
Hayır tabi ki. Borcunuzu o depozitodan kesip verdiğiniz IBANa yatırırlar. Ama siz ilk abonelikteki gibi tekrar bir depozito ödersiniz. Ha bir de her bir abonelik için kira sözleşmesi ve kimlik fotokopisi götürmeyi unutmayın.

Kapatırken depozitoyu geri veriyorlar. Yeni ev için de tekrar depozito yatırıyorsunuz. Daha 2 hafta önce kardeşlerim ev değiştirdi oradan biliyorum.

Eski adrestekileri kapatıp yeni adresleri açtırmanız lazım
Eski adresi kapattırırken sistemde borç bilginizi görüp tahsil ediyorlar

Eski evi cikarken kapatmak icin bizzat kurumlara basvurman gerekiyor. Iban numarani veriyorsun onlar eve gelip hem kapatip hemde olcum yapiyorlar ve depozitodan kullandigin bedeli dusup kalani hesaba yatiriyorlar. Yeni yer icinde tekrar actiroyorsun. Istersen depozitoyu taksit yaptirabilirsin. Ben daha yeni yaptim. Taksit istediginizi belirtin yapiyorlar..

Back
X