• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektirikli göğüs pompası 🤱

Thesuelliens

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2022
5
1
6
28
Hanımlar selam 😌
Elektirikli göğüs pompası almam lazım ama hangi marka alacağımı bilmiyorum. Deneyimlerinize ihtiyacım var 💜
A101den kiwi marka sizce nasıldır kullanan var mı aramızda. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim 🎈💜

Ben 2 ay önce eczaneden 800 tl ye aldım wee marka gayet memnunum, öyleki hastane tipi pompa kiraladım emiş gücü daha iyi çıktı kiraladığım pompadan.

Ben 2 ay önce eczaneden 800 tl ye aldım wee marka gayet memnunum, öyleki hastane tipi pompa kiraladım emiş gücü daha iyi çıktı kiraladığım pompadan.
Yaa çok teşekkür ederim 🎈
Artık son çare elektirikli göğüs pompasına sığınıcam. Oda olmazsa tek çarem mama vermek kalıyo ek gıda sürecine kadar mamaya devam edicem 😥

Ben hem mama hem sağarak kendi sütümü veriyorum, sıkıntı yapmayın mama verirsem DİE çocuk sağlıklı geliştikçe sonra sıkıntı yok

Hanımlar selam 😌
Elektirikli göğüs pompası almam lazım ama hangi marka alacağımı bilmiyorum. Deneyimlerinize ihtiyacım var 💜
A101den kiwi marka sizce nasıldır kullanan var mı aramızda. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim 🎈💜
Ben alıp ilk ayda denemiştim şu an kullanmıyorum. Gayet iyiydi çekim gücü bi sıkıntı yasamamıstım rahatlıkla kullanmıstım rahatlıkla alabilirsiniz

Ben de kullanıyrum ama canım çok yanıyor acıtıyor sizin de öyle mi ben mi yanlış yapıyorum

Ben lansinoh ve mamajo almıştım mamajo daha iyi çekiyordu ama fazla acıtıyordu lansinohtan çok memnum kaldım hiç kanama yapmadı 9 ay boyunca kullandım

Back