Kontakt Lens Elegance soft colors siparişi

krmcrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
53
0
bugün 3 ton yeşil renkli elegance soft colors lens sipariş ettm. aldığım vakit resmini koyacağım inşaallah. tabi elime geçene kadar kullananlarda nasıl durduğunu merak etmiyor değilim. :KK59:

güzel lenstir fena değl korkma hiç :) ılımlı bır nevı freshlook hareli yeşile muadil bir renk güle güle kullan. kaça aldın bu arada merak ettim ?

şu an takmış bulunmaktayım.
rengi beğendim tam istediğim gibi oldu. doğal da duruyor.
fiyatı 60tl 3 aylık opticgirl.
ama biraz kayıyor sağ gözümde. sebebini anlayamadım.

mahsuru yoksa resim koyarmısın cnm bide kendi gözün ne renk acaba?

ben de freshlook yeşil aldım ama çok bulanık görüyorum elegance lens kullanmuştım onlar rahattı şimdi heryeri beyaz perdeli gibi görüyorum

elegancede de hafif bulanıklık oldu bende. daha önce kullandığım şeffaf lens gibi değil. galiba renkli lens kullanırken az da olsa bi bulanıklık oluyor. ama seninki çok oluyormuş.
farkettiğim kadarıyla freshlookla elegancenin yeşili arasında çok fark yok

ay cnm ben flaşlı haline bayıldım ama normalde okadar belirgin canlı değil sanırım ama flaşlı muhteşem

freshlook daha mat sanki değilmi ama her iki markanın yeşili de doğal bence elegance daha kalın f.looktan tek farkı bu

flaşsızken canlı değil evet. yani yakına gelmedikçe ne renk olduğu tam belli olmuyor.
yalnızca güneş ışığında ve flaşta tam yeşil oluyor.
ama ben kendim böyle olmasını istedim. çok canlı veya açık yeşil doğal durmuyor. doğal yeşil daha koyu oluyor.
yani doğallık konusunda tavsiye ederim ama eğer çok farklı olmak istiyorsanız tavsiye etmem.
freshlook kullanmadığım için ince mi kalın mı bilmiyorm ama elegance b&l 'a göre oldukça geniş ve kalın.

ben de freshlook yesıl kullanmıstım gercekten gozunun onunce beyaz perde varmıs gıbı goruyordum cok sınır bozucu zaten sonra gozum enfeksıyon kapmıstı atmıstım onları cope

freshlook için ilk defa böyle bi şey duyuyorum.. elegance mı freshlook mu deseler.. her zaman freshlook derim.. ama elegance 3 tone yeşilide beğeniyorum

sipariş nasıl verdiniz acaba bende alcam ama nerden veriliyo bilmiyorum bide renk tonu nasıl seçiliyo ????????? yardımcı olursanız sevinirim tşkr

bugün 3 ton yeşil renkli elegance soft colors lens sipariş ettm. aldığım vakit resmini koyacağım inşaallah. tabi elime geçene kadar kullananlarda nasıl durduğunu merak etmiyor değilim. :KK59:

Canım hangi siteden nasıl sipariş ettin yardımcı olur musun?

X