Elegance Lazer Epilasyon & Güzellik Merkezi

Lazer epilasyon yaptırmak isteyenler

• Yüksek fiyatlarla sonuç alamamak mı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

adinna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Yer
Bursa
Lazer Epilasyon 'da açılışa Özel kampanya bitirme garantili

İrtibat:

Son düzenleyen: Moderatör:
Lazer Epilasyon 'da açılışa Özel kampanya bitirme garantili

İrtibat:

Çakırhamam daki Elegance Güzellik Salonunun çakması mısınız onun yerini hiç biri tutamaz iyi ki iğneli epilasyona onlara gitmişim oraya lazerden gelenleri de gördüm lazer düşünen arkadaşlar oturun bi daha düşünün

Son düzenleyen: Moderatör:
Elegance Çakırhamam, rezil bir yer !!!, ben de burdan tavsiye edildiği için gitmiştim. Şuan elegance dan birinin foruma girip olumlu yorum yaptıgını düşünüyorum.
Yorumu okuyan eşine dostuna söylesin kimse böyle bir hataya düşmesin. Orada iğneli yapan kadının iğneli hakkında hiç bir fikri olmadıgını düşünüyorum.
Ben dilek güzellik salonuna devam ediyordum ve çok memnundum. Epilasyonumu yapan kız hasta oldugu için ve yurtdışına çıkacagım için acil bir durum oldu, buradan elegance'ı okudugumu hatırladım ve oraya gittim. En son iki koltuk altımı 17 dakikada yaptırmıştım dilek güzellik salonunda, dakikası 1,4 liraydı. Elegance'daki kadın bir başladı, her iğneyi sokuşunda bir damla yaş aktı gözümden. O kadar derine sokup, o kadar çok elektrik veriyor ki, akımı içimde hissediyordum resmen. Neden o anda kalkıp gitmedim bilmiyorum, herhalde son günüm oldugu için işim hallolsun diye düşündüm. Sadece bir koltuk altımı 34 dakikada aldı!!! Bir saat boyunca kesintisiz ağladım. Eli o kadar yavaş ki.. Bir de yıllardır yapıyormuş. Yıllardır yapıyorsa demkki bilerek zaman geçsin de para yazsın diye uzatıyor. Rezalet tek kelimeyle. Neden bu kadar yavaş diyorum , "ben bölgeyi inceliyorum, özenerek yapıyorum "diyor utanmadan. Hakkımı helal etmiyorum. O işkencenin dakikasına da 1,8 lira istedi üstelik. Bana olan oldu, çok çok pişmanım. BEŞ PARA ETMEZ, GİTMEYİN, AYNI HATAYA DÜŞMEYİN !!!

Yeni üye olmanızdan belli zaten çakırhamam Elegance'ı neden karaladığınız özellikle üye olup hakaret dolu bir msj yazıp oraya gidenleri ya da gitmeyi düşünenleri neden vazgeçirmeye çalışır acaba bir insan? Hakkımı helal etmiyorum demişsiniz bir koltukaltımı 34 dk.da aldı demişsiniz benm gittiğim dönem bir koltukaltının 1 saat süren insanlar gördüm sizce bu kıl yoğunluğundan olabilir mi bunu düşündünüz mü ayrıca son günüm demişşisiniz demek ki bitmiş tüyleriniz birine iftira atmadan kul hakkına girmeden önce bi düşünün iyi ki Çakırhamam Elegance'a gitmişim ve iyi ki o işinin hakkını veren güzel insanları tanımışım herkese tavsiye ediyorum yukarıda yazan arkadaşa kulak asmadan acaba mı demeden Bursa'da gidilebilcek tek yer bence! kusura bakmayın biraz uzun oldu ama işinin hakkını veren insanlara bu kadar hakaret edilmesine çok üzüldüm hepinize geçmiş olsum

Merhaba, siz gitmeye devam edebilirsiniz hanfendi dileyen varsa da gidebilir. Belki size başka bi hanım yapmistir. Ben igneliyi bilmeyen biri degilim bana öğretmeyin. Bir koltuk altının 1 saatte alindigini gördüyseniz bir maymuna ait degilse o işi yapan uzatıp daha çok para almak için uzatiyordur zamani. Ben neden elegance i kötülemek isteyeyim ki , banane yani ben turkiyede bile yasamiyorum. Maksadim baskalarinin canı yanmasindi bu kadar. Yapan kadın da ben ağlayinca burda daha çok aglayanlari da gördüm dedi, ben başka igneli yapanlara da sordum normal bi durum olmadigini soylediler bu kadar acimasinin. O yüzden yazmak istedim. Siz gidin gitmek istiyosaniz beni ilgilendirmiyor. Ayrıca burda biri yazmisti elegance da bıyıklarini yaptirmis, karardı diye. Bu da normal bisey degil, acemilik ve elektrigi yanlış zamanda vermek demek.

Slm kızlar bende Elegance'a gittim canım benmde canımın yandığı zamanlar oldu reglim yakındı ya da yeni bitmişti uykusuzluk bile çok önemliymiş ama sürekli değildi ve sonuç gerçekten çok iyi ben beyaz tenli olmama rağmen yüzümde iz bile bırakmadılar sağolsunlar ama düşünceniz de size katılmıyorum daha fazla para almak için saati uzatıyolar demişsiniz o insanlar ben kaç tane iğne mi kaybettim benden 2 iğne parasını almadılar yeri geldi yemeklerini yedim dediğiniz gibi insanlar olsalardı bu kadar emek gerektiren bi iş yapmazlardı bence yaptıkları işin karşılığın da aldıkları parayı katvekat hakediyolar hani derler ya iğneyle kuyu kazmak diye ben onların işlerini bu tabire benzetiyorum Allah yardımcıları olsun ve eğer yaptırmayı düşünen varsa hiç düşünmesin en güvenilir adres 5 ay önce kardeşim başladı tüm vucut o da çok memnun herkesin kararı tabiki saygı duymak düşer bize iyi akşamlar

Sitede kişi, kurum, kuruluş vb karalamakta yasaktır, böyle çift üyelik alıp reklam yapmakta:KK39:

Yeni üye olmanızdan belli zaten çakırhamam Elegance'ı neden karaladığınız özellikle üye olup hakaret dolu bir msj yazıp oraya gidenleri ya da gitmeyi düşünenleri neden vazgeçirmeye çalışır acaba bir insan? Hakkımı helal etmiyorum demişsiniz bir koltukaltımı 34 dk.da aldı demişsiniz benm gittiğim dönem bir koltukaltının 1 saat süren insanlar gördüm sizce bu kıl yoğunluğundan olabilir mi bunu düşündünüz mü ayrıca son günüm demişşisiniz demek ki bitmiş tüyleriniz birine iftira atmadan kul hakkına girmeden önce bi düşünün iyi ki Çakırhamam Elegance'a gitmişim ve iyi ki o işinin hakkını veren güzel insanları tanımışım herkese tavsiye ediyorum yukarıda yazan arkadaşa kulak asmadan acaba mı demeden Bursa'da gidilebilcek tek yer bence! kusura bakmayın biraz uzun oldu ama işinin hakkını veren insanlara bu kadar hakaret edilmesine çok üzüldüm hepinize geçmiş olsum

Slm kızlar bende Elegance'a gittim canım benmde canımın yandığı zamanlar oldu reglim yakındı ya da yeni bitmişti uykusuzluk bile çok önemliymiş ama sürekli değildi ve sonuç gerçekten çok iyi ben beyaz tenli olmama rağmen yüzümde iz bile bırakmadılar sağolsunlar ama düşünceniz de size katılmıyorum daha fazla para almak için saati uzatıyolar demişsiniz o insanlar ben kaç tane iğne mi kaybettim benden 2 iğne parasını almadılar yeri geldi yemeklerini yedim dediğiniz gibi insanlar olsalardı bu kadar emek gerektiren bi iş yapmazlardı bence yaptıkları işin karşılığın da aldıkları parayı katvekat hakediyolar hani derler ya iğneyle kuyu kazmak diye ben onların işlerini bu tabire benzetiyorum Allah yardımcıları olsun ve eğer yaptırmayı düşünen varsa hiç düşünmesin en güvenilir adres 5 ay önce kardeşim başladı tüm vucut o da çok memnun herkesin kararı tabiki saygı duymak düşer bize iyi akşamlar

Back