Bence elegance kahve al Güneşcim ya,resim ekleyen arkadaşlarda çok güzel durmuş,damarlı bir görünüm de yokArkadaşlar ben artık yıllar yılı denediğim lensler sonucunda yine kendime yakışanın kendi gözüm olduğuna karar verdim menekşe rengi dışında renkli lenslerin hiçbirini içime sindiremedim ama istediğim özelliklerde menekşe lens yok bulamadım....kahve veya siyah lens istiyorum... lensin verdiği parlaklık bombelik ve belirgin hare etkilerinden vazgeçemiyorum... o yüzden kahve gözüme kahve istiyorum..niye istiyosun diye siz sormadan ben söyleyim...gözlerim orta kahve diyebilirim..ışığa göre açılıp koyulaşıyor..kapalı ve az ışıklı ortamda parlak siyah gözüküyorlar ama ışık alan yerde veya dış mekanda koyu amber-koyu bal rengine kadar açılıyor...hem iç mekanda hem günışığı dış mekanda kahverengi mi daha iyi durur siyah mı ? gözümün rengi aldığı ışığa göre farklı farklı oluyor kararsız kaldım
siyah alsam pupil boşluğu açık renk görünüp kendini belli eder mi lens olduğu ?
siyah mı? o cok koyu olmaz mı ki.. hiç görmedim siyah lens nasıl duruyo ama bence kahverengi al derim.. benim de aklımda.. ama ben gidip pure hazel freshlook aldım ve cok pişman oldum
Bence elegance kahve al Güneşcim ya,resim ekleyen arkadaşlarda çok güzel durmuş,damarlı bir görünüm de yok
canım cihan medikaldeki elegance kataloğunda siyah rengin de gözde duruşu var bi bak istersen...
gördüm canım siyahın duruşunu da o çok koyu durur ve de doğal olmaz korkunc durur gibi gelio, kahveden yanayım
teşekkür ederim canım fikrin içinhaklısın..bakarsın şöyle zeytin siyahı olan alımlı gözler gibi durmayıverir de senin dediğin gibi korkunç veya gözde hastalık varmış gibi de durabilir haklısın..o açıdan siyah riskli
evet canım,kahve daha iyi ama ocrelerini de yabana atma
Benm gozlerm simsiyah biz rengmizi acmaya calısıyoruz sz koyultmaya :) insanoglu işte kendnde olmayanı arar hep :) bence charm ocre denemelisiniz orta kahve gzlerde harikalar yaratıyor nc en az opak olan seri ldugu işcn bence bulanık durmus olabilr en net seri charm serisidir zaten cor da bulank oluyor.Benm tercihim charm ocre den yana :)
bence o kadar da sırıtmıyor.Siyah gözlüler de de istedigimz tonu yakalayaıyoruz mesela bende cor mel cok koyu bir ton oldu 1 hafta sorna cor ice larm gelcek bakalm nasıl olcak onlar inş gzll olrlar ama ben sana ynede şiddetke charm ocre diyorm :) elegan falan boş solotica cok hoş :) kafiye bilem yaptm sana :) cok gzl kaynasr zaten sende kllanyrsn nc ocre.ocrede kesnnlkle en iy seri en net seri charm serisi :)
inşşşşş tek korkum yeni serilerin opaklıgı azalmıs :S yabancı sitelerde zomibe gbi durdugunu söylyrlar inş oyle olmaz ya charm. charm charm ocre :)
korkma içini ferah tut :) hem sana bir sır veriyim..yabancılar lensleri solusyonla açık veya koyu göstererek rengini terbiye etme meselesini bilmiyorlar..geçen onlara anlatmak istedim ama anlamadılar..nasıl olur böyle birşey mümkün değil dediler..yani böyle bir bilgileri kültürleri yok..o yüzden peşin hüküm vermişlerdir :) yani şişeden rengi nasıl çıkıyorsa kullandıkları solusyonu değiştirip renkleriyle oynamıyorlar..
türklerin zekası yok tabi onlarda :)
hangi solusyonu kullanayımd ersin bende su an yarın sise opte free 1 tane acılmamaıs opte free war :)
solocare aqua kullanamıyorum gözlerimi feci halde yakıyor