Kontakt Lens Elegance kahverengi mi alıyım, siyah mı ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Arkadaşlar ben artık yıllar yılı denediğim lensler sonucunda yine kendime yakışanın kendi gözüm olduğuna karar verdim menekşe rengi dışında renkli lenslerin hiçbirini içime sindiremedim ama istediğim özelliklerde menekşe lens yok bulamadım....kahve veya siyah lens istiyorum... lensin verdiği parlaklık bombelik ve belirgin hare etkilerinden vazgeçemiyorum... o yüzden kahve gözüme kahve istiyorum..niye istiyosun diye siz sormadan ben söyleyim...gözlerim orta kahve diyebilirim..ışığa göre açılıp koyulaşıyor..kapalı ve az ışıklı ortamda parlak siyah gözüküyorlar ama ışık alan yerde veya dış mekanda koyu amber-koyu bal rengine kadar açılıyor...hem iç mekanda hem günışığı dış mekanda kahverengi mi daha iyi durur siyah mı ? gözümün rengi aldığı ışığa göre farklı farklı oluyor kararsız kaldım :KK17:

siyah alsam pupil boşluğu açık renk görünüp kendini belli eder mi lens olduğu ?

Son düzenleme:
siyah mı? o cok koyu olmaz mı ki.. hiç görmedim siyah lens nasıl duruyo ama bence kahverengi al derim.. benim de aklımda.. ama ben gidip pure hazel freshlook aldım ve cok pişman oldum :KK43:

Arkadaşlar ben artık yıllar yılı denediğim lensler sonucunda yine kendime yakışanın kendi gözüm olduğuna karar verdim menekşe rengi dışında renkli lenslerin hiçbirini içime sindiremedim ama istediğim özelliklerde menekşe lens yok bulamadım....kahve veya siyah lens istiyorum... lensin verdiği parlaklık bombelik ve belirgin hare etkilerinden vazgeçemiyorum... o yüzden kahve gözüme kahve istiyorum..niye istiyosun diye siz sormadan ben söyleyim...gözlerim orta kahve diyebilirim..ışığa göre açılıp koyulaşıyor..kapalı ve az ışıklı ortamda parlak siyah gözüküyorlar ama ışık alan yerde veya dış mekanda koyu amber-koyu bal rengine kadar açılıyor...hem iç mekanda hem günışığı dış mekanda kahverengi mi daha iyi durur siyah mı ? gözümün rengi aldığı ışığa göre farklı farklı oluyor kararsız kaldım :KK17:

siyah alsam pupil boşluğu açık renk görünüp kendini belli eder mi lens olduğu ?
Bence elegance kahve al Güneşcim ya,resim ekleyen arkadaşlarda çok güzel durmuş,damarlı bir görünüm de yok

siyah mı? o cok koyu olmaz mı ki.. hiç görmedim siyah lens nasıl duruyo ama bence kahverengi al derim.. benim de aklımda.. ama ben gidip pure hazel freshlook aldım ve cok pişman oldum :KK43:

canım cihan medikaldeki elegance kataloğunda siyah rengin de gözde duruşu var bi bak istersen...

Bence elegance kahve al Güneşcim ya,resim ekleyen arkadaşlarda çok güzel durmuş,damarlı bir görünüm de yok

fikir için teşekkür ederim berrylipscğim :KK31: gerçi bunlar kore malı ama koyu renk lensler de sadece bu markada var..siyah belki doğal gözün ışığını kesebilir o riski de var canım haklısın :KK17: damar yok diyosun renk gözrengiyle aynı olunca pupil de gözükmez..oh işte tam istediğim lens aslında damarsız ve pupilsiz :KK1: ve ocre kadar da gözrengini bulanık göstermiyor :) yine de bi charm ocre ile elegance kahve almalı biri açık biri koyu :)

Son düzenleme:
gördüm canım siyahın duruşunu da o çok koyu durur ve de doğal olmaz korkunc durur gibi gelio, kahveden yanayım:KK34:

teşekkür ederim canım fikrin için :KK34: haklısın..bakarsın şöyle zeytin siyahı olan alımlı gözler gibi durmayıverir de senin dediğin gibi korkunç veya gözde hastalık varmış gibi de durabilir haklısın..o açıdan siyah riskli :KK17:

teşekkür ederim canım fikrin için :KK34: haklısın..bakarsın şöyle zeytin siyahı olan alımlı gözler gibi durmayıverir de senin dediğin gibi korkunç veya gözde hastalık varmış gibi de durabilir haklısın..o açıdan siyah riskli :KK17:

evet canım,kahve daha iyi ama ocrelerini de yabana atma:KK34:

Benm gozlerm simsiyah biz rengmizi acmaya calısıyoruz sz koyultmaya :) insanoglu işte kendnde olmayanı arar hep :) bence charm ocre denemelisiniz orta kahve gzlerde harikalar yaratıyor nc en az opak olan seri ldugu işcn bence bulanık durmus olabilr en net seri charm serisidir zaten cor da bulank oluyor.Benm tercihim charm ocre den yana :)

evet canım,kahve daha iyi ama ocrelerini de yabana atma:KK34:

ileride ocrenin charmını almayı düşünüyorum canım :)
bu elegance ın dizaynını da yakından inceleyince sanki soloticadan ilham aldıklarını düşünmeden edemedim..çünkü haresi charmın haresine çok benziyor..ve boyaması da tamamen solotica gibi homojen noktalar şeklinde olmasa da nokta nokta olan kısımlar var..bir de pupil geçişi çevresinde de ncler gibi siyah noktacıklar var..solotica serilerinin bir karması gibi elegance ın dizaynı farkettinmi :)

Benm gozlerm simsiyah biz rengmizi acmaya calısıyoruz sz koyultmaya :) insanoglu işte kendnde olmayanı arar hep :) bence charm ocre denemelisiniz orta kahve gzlerde harikalar yaratıyor nc en az opak olan seri ldugu işcn bence bulanık durmus olabilr en net seri charm serisidir zaten cor da bulank oluyor.Benm tercihim charm ocre den yana :)

:KK1: canım aslında açık renk iyi demek olmuyor her zaman..ve bana sorarsan renkli lens tabanı olarak en zor olan renk orta kahve...bal rengi gözler ve siyah gözler daha şanslı...çoğu lens siyah göz üzerinde çok daha güzel dururken orta kahve gözde pupil boşluğundan kahve kahve gözüküp sinir bozuyor canım..biraz açık renk takmak istesen bulanık duruyor vesaire vesaire...yada canlı renkler çok cırt duruyor....ama siz siyah gözlülerde o boşluk gözbebeği gibi duruyor mesela nil diye bi arkadaşımız var siyah gözlü ve ne taksa güzel duruyor...:KK31: önerin için teşekkür ederim canım :)
zaten charm ocreyi de almaya niyetim var ancak ocreler tam kahve olmadıkları ve biraz açık renge meyilli oldukları için bir de alternatif olarak en koyusundan başka bir lens de düşünüyorum :KK17:
elegance kahve ve charm ocre en iyisi gözüküyor şu an için :KK8:

Son düzenleme:
bence o kadar da sırıtmıyor.Siyah gözlüler de de istedigimz tonu yakalayaıyoruz mesela bende cor mel cok koyu bir ton oldu 1 hafta sorna cor ice larm gelcek bakalm nasıl olcak onlar inş gzll olrlar ama ben sana ynede şiddetke charm ocre diyorm :) elegan falan boş solotica cok hoş :) kafiye bilem yaptm sana :) cok gzl kaynasr zaten sende kllanyrsn nc ocre.ocrede kesnnlkle en iy seri en net seri charm serisi :)

bence o kadar da sırıtmıyor.Siyah gözlüler de de istedigimz tonu yakalayaıyoruz mesela bende cor mel cok koyu bir ton oldu 1 hafta sorna cor ice larm gelcek bakalm nasıl olcak onlar inş gzll olrlar ama ben sana ynede şiddetke charm ocre diyorm :) elegan falan boş solotica cok hoş :) kafiye bilem yaptm sana :) cok gzl kaynasr zaten sende kllanyrsn nc ocre.ocrede kesnnlkle en iy seri en net seri charm serisi :)

icelar inşallah istediğin gibi çıkar canım :) ben şahsen ice i orta ve açık renk gözlerde duruşunu beğenmiyorum ve çok soluk buluyorum...sende güzel duracaktır bence :KK31:
evet çok haklısın her renk her seride aynı güzellikte olmuyor gerçekten...ve sana katılıyorum ocrenin en güzel hali charm hali bence de :KK3:

inşşşşş tek korkum yeni serilerin opaklıgı azalmıs :S yabancı sitelerde zomibe gbi durdugunu söylyrlar inş oyle olmaz ya charm. charm charm ocre :)

inşşşşş tek korkum yeni serilerin opaklıgı azalmıs :S yabancı sitelerde zomibe gbi durdugunu söylyrlar inş oyle olmaz ya charm. charm charm ocre :)

korkma içini ferah tut :) hem sana bir sır veriyim..yabancılar lensleri solusyonla açık veya koyu göstererek rengini terbiye etme meselesini bilmiyorlar..geçen onlara anlatmak istedim ama anlamadılar..nasıl olur böyle birşey mümkün değil dediler..yani böyle bir bilgileri kültürleri yok..o yüzden peşin hüküm vermişlerdir :) yani şişeden rengi nasıl çıkıyorsa kullandıkları solusyonu değiştirip renkleriyle oynamıyorlar..

korkma içini ferah tut :) hem sana bir sır veriyim..yabancılar lensleri solusyonla açık veya koyu göstererek rengini terbiye etme meselesini bilmiyorlar..geçen onlara anlatmak istedim ama anlamadılar..nasıl olur böyle birşey mümkün değil dediler..yani böyle bir bilgileri kültürleri yok..o yüzden peşin hüküm vermişlerdir :) yani şişeden rengi nasıl çıkıyorsa kullandıkları solusyonu değiştirip renkleriyle oynamıyorlar..

türklerin zekası yok tabi onlarda :)
hangi solusyonu kullanayımd ersin bende su an yarın sise opte free 1 tane acılmamaıs opte free war :)

türklerin zekası yok tabi onlarda :)
hangi solusyonu kullanayımd ersin bende su an yarın sise opte free 1 tane acılmamaıs opte free war :)

evet türk zekası bambaşka :KK1:
şu an solusyon önermem için çok erken..çünkü daha lens elinde bile değil :) üstelik ilk hafta zaten yeni olduğu için gerçek renginde olmuyor renk sonradan oturuyor..kullandıktan bir hafta sonra renk çok açık ve soluk gelirse opti-free ideal olur çünkü daha koyu daha doygun ve daha canlı yapıyor :)
opaklık konusunda da sauflonlar lensleri daha şeffaf gösteriyor...solocare aqua ise daha opak gösteriyor..benim izlenimlerim bunlardı... :KK17:

solocare aqua kullanamıyorum gözlerimi feci halde yakıyor

solocare aqua kullanamıyorum gözlerimi feci halde yakıyor

hay allah :KK59: evet canım benim gözlerde de kaşıntı yapmıştı..içinde gümüş bilmemne maddesi var bazı insanlar ona alerji olabiliyormuş gümüş nitratmıydı neydi bu maddeye alerjisi olan kullanmasın diye de kağıdında uyarıyordu..sanırım ondan olsa gerek...hele lensler gelsin bir hafta eskit bakalım sonra nasıl etki istiyorsan ona göre solusyon düşünürüz :KK31:

X