Kontakt Lens Elegance Giallo

rengin tonunun çok da doğal olmadığı kesin yani en azından benin simsiyah gözlerimdeki duruşu çok doğal değil sanırım
ama lens ben burdayım demiyor doğallık konusunda anlatmak istediğim buydu:KK5:

sanırım gecenin bu saatinde çıldırdım elimdeki lensleri takıp takıp çıkarırken lens olan gözüme yokmuş gibi 2. gialloyu taktım dikkatsizlikten :)
aha da sonuç kahkahalar atıyorum şuanda :KK70:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0274.jpg
    $Fotoğraf-0274.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 753
beğendiğinize çok sevindim çok teşekkür ederim dışardan bakan gözlerin beğenmesi insana iyi geliyo :) evet kesinlikle ben 40 tlye aldım freshlookları 30 a satıyolar ama okadar fark var ki aralarında, hatta karşılaştırmasını yaptım kendi gözümde doğal duran gri-yeşil lens topiğine koydum .
gerçekten bu fiyata bu doğallık fazla bile :) sizde nasıl durduğunu görmek isterdim resminiz var mı ekleyebileceğiniz?

Ben de fotoğraf koymak istedim ilgilenenler faydalansın diye ama beceremedim maalesef,yine denerim ama yarın,söz.Umarım becerebilirim bu kez.Benim elegance lensler sizinkiyle anbb adlı arkadaşın karışımı gibi durdu.Normal yakınlıktan bakınca sizinki gibi ama çok yakından anbb adlı arkadaşınki gibi siyah benekli ve nokta nokta durdu.Ben şu an solotica kullanıyorum,elegance giallo dediğim gibi birçok yeşil lensten daha doğal ve güzel ama solotica daha iyi,rengi de daha açık.Yine de elegance giallolar bence size yakışmış,rengi gitmiş ve gözünüzde doğal durmuş fotoğraflarınızdan görüldüğü üzere,kullanan birçok kişiden daha iyi sonuç belli ki.İçinize sinerek,güvenerek,nasıl duruyor endişesine düşmeden kullanabilirsiniz bence.

sanırım gecenin bu saatinde çıldırdım elimdeki lensleri takıp takıp çıkarırken lens olan gözüme yokmuş gibi 2. gialloyu taktım dikkatsizlikten :)
aha da sonuç kahkahalar atıyorum şuanda :KK70:

:KK1: Ben sizi çok iyi anlıyorum,ben de titiz ve ayrıntıcı biri olduğum için sizinkine yakın şeyler yaşarım çünkü.Vallahi iki giallo üst üste daha bir açık renk durmuş,keşke gerçek rengi bu olsaymış dedirtiyor,lensi o şekilde kullanan birkaç kişiye rastladım forumda ama bence hiiiiiç gerek yok çılgınlığa:KK9:

Ben de fotoğraf koymak istedim ilgilenenler faydalansın diye ama beceremedim maalesef,yine denerim ama yarın,söz.Umarım becerebilirim bu kez.Benim elegance lensler sizinkiyle anbb adlı arkadaşın karışımı gibi durdu.Normal yakınlıktan bakınca sizinki gibi ama çok yakından anbb adlı arkadaşınki gibi siyah benekli ve nokta nokta durdu.Ben şu an solotica kullanıyorum,elegance giallo dediğim gibi birçok yeşil lensten daha doğal ve güzel ama solotica daha iyi,rengi de daha açık.Yine de elegance giallolar bence size yakışmış,rengi gitmiş ve gözünüzde doğal durmuş fotoğraflarınızdan görüldüğü üzere,kullanan birçok kişiden daha iyi sonuç belli ki.İçinize sinerek,güvenerek,nasıl duruyor endişesine düşmeden kullanabilirsiniz bence.

çok teşekkür ederim ben de daha açık dursun isterdim ama içime su serptiniz :)
soloticalara gelince pahalı pahalı derler ama aylık bi freshlook bile en az 25 tl, 12 ay olduğunu düşünsek 300 tl yapıyo!!!
ama toplu para çıkışı sözkonusu olduğundan şimdilik daha az para ödeyeceğim lenslerle meşgulüm :)
ama soloticanın da n.c. mellerine göz koydum almayı kafaya koydum geriye cüzdana parayı koymak yada paraya kıymak kaldı :)

siz solotica mı kullanıyosunuz şuanda? eğer öyleyse hangi renk ? çok merak ettim resim eklemek için mesaj yazma sayfasında aşağı inin eklenti ekle var ordan dosya seçip upload et e basın yeter sonra cevapla ya basın :)

:KK1: Ben sizi çok iyi anlıyorum,ben de titiz ve ayrıntıcı biri olduğum için sizinkine yakın şeyler yaşarım çünkü.Vallahi iki giallo üst üste daha bir açık renk durmuş,keşke gerçek rengi bu olsaymış dedirtiyor,lensi o şekilde kullanan birkaç kişiye rastladım forumda ama bence hiiiiiç gerek yok çılgınlığa:KK9:

2 çiftim olsaydı kullanırdım bende galiba ya pek bi değişik oldu :)

çok teşekkür ederim ben de daha açık dursun isterdim ama içime su serptiniz :)
soloticalara gelince pahalı pahalı derler ama aylık bi freshlook bile en az 25 tl, 12 ay olduğunu düşünsek 300 tl yapıyo!!!
ama toplu para çıkışı sözkonusu olduğundan şimdilik daha az para ödeyeceğim lenslerle meşgulüm :)
ama soloticanın da n.c. mellerine göz koydum almayı kafaya koydum geriye cüzdana parayı koymak yada paraya kıymak kaldı :)

siz solotica mı kullanıyosunuz şuanda? eğer öyleyse hangi renk ? çok merak ettim resim eklemek için mesaj yazma sayfasında aşağı inin eklenti ekle var ordan dosya seçip upload et e basın yeter sonra cevapla ya basın :)

Alana kadar aylarca çooook çok ayrıntılı araştırdım ve inceledim,hatta giallodan önce yine solotica düşünüyordum ama hem maddi açıdan hem yurtdışından geleceğinden ve deneme imkanı olmamasından dolayı soloticalara cesaret edememiştim,rainbow gialloyu da çok düşündüm ama bir gün araştırırken elegance gialloyu buldum,daha önce elegance 3 tone green kullanmıştım,rainbow gialloyla herhalde elegance giallo aynıdır dedim,hem fiyatı da daha uygun,bari elegance alayım.Ama aklım soloticalarda kalmıştı,onra bir cesaret geldi ve şu an hidrocor mel kullanıyorum.Charm serisinin göz çapıma büyük gelme ve oyuncak bebek gibi durma riski vardı,nc serisi de yine göz çapıma büyük gelebilirdi,bir de ben haresiz lensleri seviyorum.O yüzden hidrocor mel aldım ve çok memnunum,özellikle doğal duruşundan.Giallolara göre daha soluk ve sarı elası bol bir yeşil ama cidden çok doğal,yapısı,daha kalın,pupili daha dar ve gerçek göz rengiyle daha iyi kaynaşıyor.Bence fiyatı değer,hele yıllık lens olduğu düşünülürse.Yine de samimiyetle söylüyorum,soloticaları bilip denemesem giallolara devam ederdim ve rahat ederdim.

evet çok doğru soloticalar fiyatlarına göre performansları muhteşem olan lensler yani diamondsları sophistic leri düşününce çok daha iyi. bende n.c mel yada dediğiniz gibi hicrocor mel düşünüyorum az önce gözleri benim gibi nerdeyse siyah olan bi arkadaş cor mel kullanmış resmini koymuştu hiç açmadı haki yeşil oldu demiş çok karıştı kafam, deneme şansımızın olmaması ve her gözün mutlaka farklı olması dezavantaj... :KK43:

Kızlar bu lensi kullanan var mı? Çok güzel bir renk..rainbow giallonun elegance versiyonuymuş...nette resimlerini gördüm inanılmaz hoşuma gitti..kullanan varmı merak ediyorum??

canım evet bende onu diyorum googleye elegance giallo diye yazıp aratırsan ilk çıkan linkte var...onu alacağım çok doğal bir lens gibi görünüyo ama kullanan varmı merak ettim

arkadaşlar hafta sonu bende rainbow giallo aldım.benim gözlerim açık kahwerengi ve bu renk gözümde çağla yeşili gibi durdu çok iyi gitti.aslında niyetim adore yellow almak idi fakat sanırım bu lens açık gözlülere uygun değil çünkü yellow dahil biçok rengini denedim hiç belli olmadı gözümde.kendi göz rengimde acık olunca pek bi değişiklik yapmadı.bu nedenle almayı dusunmememe ragmen fikrimi değişip rainbow giallo aldım.açık renk gözlülere kesinlikle bunu öneririm..

X