Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu lensi kullanan var mı? Çok güzel bir renk..rainbow giallonun elegance versiyonuymuş...nette resimlerini gördüm inanılmaz hoşuma gitti..kullanan varmı merak ediyorum??
Canım karşılaştırma için teşekkürler:) bende 3 ton yeşil kullanmıştım bi ara.. güzel parlak bi rengi vardı.
gialloyu cok merak ettim ama fotograf ekleyebilirsen süper olur :)
Elegance giallonun rengi gittikçe yeşilleniyor,o sarımsı görüntü bayağı azaldı aldığım günden beri.Belki de benim gözüm alıştı ama sonuç olarak artık daha da memnunum.Gözde daha doğal duruyor 3 tone yeşile göre.İşte biraz pupil boşluğu geniş,daha dar olsa keşke o zaman denecek laf olmaz ama yine de iyi.Fotoğraf yüklemeyi deneyeceğim,birkaç foto çekmiştim ilk günlerde,şimdi yeniden çekerim değişimi göstermek için ve buraya eklemeyi denerim,umarım becerebilirim
siz nasıl doğal bir lens diyorsunuz anlamıyorum kızlar ya acaba benim gözlerimdemi böyle durdu :S sarı ela değil bildiğin cırtlak yeşil bu renk ve gündüz lens olduğu direk anlaşılıyor ve nokta nokta görüntü çok fazla rainbow giallo'da mı böyle off
canım sana rainbow giallo resmimi ekliyorum....tıklayınca büyüyecektir...resimde yemyeşil gibi çıkmış ama o kadar bariz yeşil değildi...sarı ile küflü yeşil arası pastel bir tonu vardı....keskin ve net renkleri daha çok sevdiğim için bu lensi sıkıcı bulmuştum...bazen nadiren verdikleri türkçe addaki gibi fıstık yeşili olabiliyor ama doğal bir yeşil olmuyor o zaman...dokusuna diyecek tek kelime yok..bildiğin doğal iris dokusu....
b&l biotue falan kullanıyorsan ondan da cırt yeşile dönmüş olabilir lenslerin...
Eki Görüntüle 323101
Eki Görüntüle 323103
sizinkiler gibi durmadı işte bende gündüz daha canlı bir yeşil ve doğal değil belki dokusundan kaynaklanıyor olabilir.. solüsyon olarak renu kullanıyorum.
hatta lenslerin durusunuda ekleyeyim.
sarı ışıkta;
Eki Görüntüle 323107
gündüz;
Eki Görüntüle 323108
uzaktan görünüşü;
Eki Görüntüle 323109
dokunusunu anlatabilmişimdir sanırım :)
hmmm evet dokusundaki piksellerin belirgin oluşu rengi daha mat ve pastel göstermiş...doğal durmama sebebi bu olabilir...siz cart yeşil diyince benim kafamda daha başka bir görüntü oluşmuştu...cart dediğiniz renk açıklığı olsa gerek...yoksa resimlerinizde öyle çok da göztırmalayıcı bir yeşil göremedim...hatta pastel görünüyor...rainbow giallonun duruşu da gerçek hayatta en altta koyduğunuz resmin benzeri duruyor renk duruşu olarak...yani resimlerimdeki bariz yeşil duruş sebebi fotoğraf makinesi göz ile pencere arasına girdiği ve gözün önünde gölge yaptığından ötürü renk öyle çıktı resimde.... o yanıltmasın sizi....ama doku farkından olsa gerek rainbow giallolar daha parlak....bir de belki renu solusyon matlaştırmış da olabilir...ben giallolarda sauflon all in one light kullanmıştım...rainbowda dokunun pikselli olmaması da renk bütünlüğüne parlaklığına katkı sağlamış olabilir...
çünkü soloticanın renkleri de dikkat ettiyseniz bi matlık bozluk buğululuk var (çok canlı tonlarının dışındakilerde) bu da pikselli dokudan diye düşünüyorum...rainbowun 6 farklı rengini kullandım çoğunun rengi canlı ve parlaktı...hazeli bile solotica ocreden daha parlaktı.....isterseniz paranızın boşa gitmemesi adına önce solusyon markası değiştirin..eğer yine parlaklık canlılık yakalayamazsanız ondan sonra rainbow gialloya niyetlenin....
bugün aldım duruşunu çok beğendim inanılmaz doğal duruyo gözümde olduğunu hiç hissettirmiyo, rengi çok doğal görünüyo ela oldu bende
flashsız salon ışığında çektim umarım beğenirsiniz :)
Ben de elegance giallo kullanmıştım yakın zamana kadar,hatta yukarıda yorumlarımı görmüşsünüzdür belki.Ben lenslerin sizdeki duruşunu kendimdeki duruşundan daha çok beğendim.Bende ilk başlarda daha boz bir sarı gibi durmuştu sonra çok şükür değişti ve sizinki gibi koyuya yakın yeşil durdu ama bende de bir önce fotoğraf yükleyen anbb adlı arkadaşınki gibi nokta nokta benek benek durdu o beni rahatsız etti tek.Bir de lensin pupil boşluğu biraz fazla,iki göz farklı yerlere bakıyor gibi görünüyor ara ara.Az daha dar yapılabilse keşke.Ama şunu ekleyeyim,yine de bence aynı fiyat aralığındaki birçok lense ,hatta daha pahalı olan bazı lenslere göre daha kaliteli,güzel ve doğal.Güle güle ve sağlıkla kullanın lenslerinizi.