- 17 Şubat 2025
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi asdfgl123456
Sırt bel sol göğüs ve kasık ağrısı çekiyorum psikolojik mi bilmiyorum ama aklımdan süreklli çıkmıyor ele bulaşıp vajinanın içine dokunulduğunda hamile kalma şansı var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımın elinden bulaşmış olursaCanım elinde sperm varken nasıl vajinanın içine dokundun tam orayı çözemedim
Erkek arkadaşın da eline bulaşmış niye daha kurcalıyor orayı burayı hiç mi dikkat etmiyor tabi hamilelik olursa erkeklerin umrunda olmuyor kadınlar yani biz strese giriyoruz neden umurlarında olsun kiErkek arkadaşımın elinden bulaşmış olursa
Sen cevaplamak zorunda değilsinYa sordun ya daha önce, cevaplandı bu soru, cevaplara inanmadin da gene aynı insanlara mı sordun?
Sana mı soracagim, konu açılırsa istediğime cevap veririm.Sen cevaplamak zorunda değilsin
Tebrikler kuzummmm hamilesinSırt bel sol göğüs ve kasık ağrısı çekiyorum psikolojik mi bilmiyorum ama aklımdan süreklli çıkmıyor ele bulaşıp vajinanın içine dokunulduğunda hamile kalma şansı var mı