• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ELE BULAŞAN SPERMDEN HAMİLE KALINIR MI?

Wingardiumke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
13
1
1
29
Merhaba, elime bulaşan sperm ile hamile kalmam mümkün mü, vajinamı temizlerken değmiş olabilir, emin olamadığım için 14 saat sonra ertesi gün hapı bile kullandım. Bir önceki adet döngüm 24 gün sürmüştü, bu olay adetim başladıktan sonraki 14.günde oldu.

Merhaba, elime bulaşan sperm ile hamile kalmam mümkün mü, vajinamı temizlerken değmiş olabilir, emin olamadığım için 14 saat sonra ertesi gün hapı bile kullandım. Bir önceki adet döngüm 24 gün sürmüştü, bu olay adetim başladıktan sonraki 14.günde oldu.

Bu tarz konulara yazacak tek kelimem yok artııık :KK14:

%50 ıhtımalle evet 😅

Sperm hava ile temas edince ölür. Öyle ayaklı yürüyen bir şey değildir. Parmağınızdan yürüyerek yol alıp vajinaya ordan da Rahme ulaşamaz. Aktif cinsel hayatınız varsa cinsellikle ilgili özellikle cinsel sağlıkla ilgili her şeyi bilmelisiniz bana göre. Bilmeden etmeden olduğu zaman görüyoruz buralarda ne konular açılıyor. Çocuk istemiyorsanız hatta cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklardan korunun.

Sperm hava ile temas edince ölür. Öyle ayaklı yürüyen bir şey değildir. Parmağınızdan yürüyerek yol alıp vajinaya ordan da Rahme ulaşamaz. Aktif cinsel hayatınız varsa cinsellikle ilgili özellikle cinsel sağlıkla ilgili her şeyi bilmelisiniz bana göre. Bilmeden etmeden olduğu zaman görüyoruz buralarda ne konular açılıyor. Çocuk istemiyorsanız hatta cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklardan korunun.
Parmağımdan yürüyerek? Diyorum ki elimde olan spermi yanlışlıkla kendi vajinama değdirmiş olabilirim

Korktuğunuz şeyler için lütfen ilişkiye girmeyin. Bu şekilde evet hamilelik olmaz ama prezervatif falan kullanılarak bile çok hamile kalan duydum. Evli değilseniz hele korkacaksanız çekinecekseniz böyle durumlarda lütfen ilişki olmasın

Back
X