• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eldivensiz gelin olmam diyenler

bende sewmıorum eldiweni takmm yani belki arkadasın dedigi gibi bi iki fotoda olabilir yoksa hiç olmaz

Bende eldiven sevmiyorum. Ama gelinlikle birlikte veriyolar eldivenide, yani kızkardeşime aldığımız yerde öyleydi. Hatta kesesini de hediye etmişlerdi. Sadece fotoğraf çektirmek için bir iki pozluk kullanılabilir belki, ama sürekli kullanmak güzel olmaz bence. :))

eldiveni şu şekil takabilirim takılar takılırken kullanabılırım kı bunda amacım bilezikleri takarken vs bileğimden rahatca gecmesi için takı töreni bitincede cıkarırım olay budur iyi fikir bence sositososito

kısa eldivenler şık duruyor sürekli olmasada imza atarken ve
takı merasiminde kullanılabilir ele zarar vermesin diye takılanlar
uzun ve parmaktan geçmelilieri hiç sevmiyorum

2. bölümdeki 5. eldiven tam benim aradığım eldiven, hanımın çiftliğindeki elbise ile elinde eldivenler ve cici bi şapka ya da taç düşünüyorum nikahımda, bu eldivenleri nerden temin edebilirim. Kısa ve dantelli olması lazım. Aynı bu resimdeki gibi.

bazi eldivenler hos duruyor ama ben alyansin eldivensiz elde daha hos durdugunu dusuyorum. Zarif parmaklar ve tirnaklar hem kocam elimi tutarken hissetmek isterim :D

bende kısa dantelden olan bir eldiven aldım. düğünde çoğunlukla takmayı düşünüyorum. çok zarif bir aksesuar

ben de gelinde eldiveni çok beğeniyorum ama tül gibi olanlarını
uzun olacaksa dirsekten daha yukarıda olucak , dirsekte bitmicek

:69:

$25042.jpg $gelin-eldiven-modelleri-2.jpg

edıvenı artık gelınlıklerde demode bulsam da ,orada bır kosede kısa dantel eldıven mı gordum ne :52: o gercekten cok sıkmıs bayıldım

ıyy o son hatunun tırnakları gibi tırnaklarımolsa kesinlikle eldivensiz gelin olmam derdim ama kapalısından.. D:

Kızlar eldiven olunca alınan bilezikleriin girmesi zor oluyomuş takı töreninde.. ben de çok özeniyodum ama hevesin söndü :14:

Kızlar eldiven olunca alınan bilezikleriin girmesi zor oluyomuş takı töreninde.. ben de çok özeniyodum ama hevesin söndü :14:

ben tesettürlü gelindim, gelinliğimin kollarında taş işleme olduğundan, onları sökmesin diye takı töreninde bilekten biraz yukarı uzanan eldiven taktım. bilezikler kolayca kaydı, daha kolay oldu :D

Valla eldivenli gelin olmam asla onu çok iyi biliyorum ...

Back