eldivensiz gelin olmam diyenler

cok guzel resımler evlılık yok ufukta benım ama annemın gelınlıgıde eldıvelıymıs cok guzel oluyor bence

benim anneminkide eldivenliymiş eskide kaldı ama ben hazırlık asamasında hiç düşünemedim keşke aklıma gelseydi kesinlikle eldiven kullanırdım

you know ıyı akıl ettın darısı basıma ne dıyeyım pek sanmıyorum ama evlenecegımı muzmın bekarım ben

bende öyle diodum ama birden pat die evlendim sende öyle olursun

anneminde hayali bana dirseklerime kadar eldiven giydirmek gelinlikle çok hoş duruyor diyor ama bakalım ben kararsızım gerçi you_know böyle dedi aklımı çeldi bir az :)

o zaman uymadı annem orta parmaktan geçmeli uzun istiyormuş benim ne istediğim belli değil bilmiyorumkismile

Ben düğünümde takmak istemiyorum ama fotograflarımdan 1-2 tanesini eldivenli istiyorum. Nostalji olur

kesinlikle eldiven takmam hele kısa olanları hiç takmam ameliyat eldiveni gibi duruyor kaydirigubbakcemile3

eldivenlerin gelinligi maffettigini düşünüyorum..eskilerde varmış ama şimdi çok kroca buluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…