merguana Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2009 4.648 11 158 33 Eskişehir 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi merguana #1 kızlar hani mutfakta kullandığımız beyaz eldivenler varya .onlar ilk alındığında kokuyor.kötü değilmiş öyle diyolar ama.içim rahat etmedi.siz kullanmadan önce bişeyler yapıyomusunuz içinizin rahat etmesi için şimdiden teşekkürler!!!!!!a.s.
kızlar hani mutfakta kullandığımız beyaz eldivenler varya .onlar ilk alındığında kokuyor.kötü değilmiş öyle diyolar ama.içim rahat etmedi.siz kullanmadan önce bişeyler yapıyomusunuz içinizin rahat etmesi için şimdiden teşekkürler!!!!!!a.s.
merguana Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2009 4.648 11 158 33 Eskişehir 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi merguana #2 kızlar bilen yokmu hiç??
axfrends Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2010 176 0 0 Ankara 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi merguana #3 butun eldıvenler kokuyor ,zannedıyorum ıclerıne doktuklerı pudra vari kımyasal karısımın kokusu..bunun sana ne gıbı bı zararı var onu anlamadım
butun eldıvenler kokuyor ,zannedıyorum ıclerıne doktuklerı pudra vari kımyasal karısımın kokusu..bunun sana ne gıbı bı zararı var onu anlamadım
merguana Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2009 4.648 11 158 33 Eskişehir 22 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi merguana #4 axfrends .!.: butun eldıvenler kokuyor ,zannedıyorum ıclerıne doktuklerı pudra vari kımyasal karısımın kokusu..bunun sana ne gıbı bı zararı var onu anlamadım Genişletmek için tıkla... ya kokuyor ya içime sinmiyor ondan.bide geçen gün aldım.çok fena köpürdü.
axfrends .!.: butun eldıvenler kokuyor ,zannedıyorum ıclerıne doktuklerı pudra vari kımyasal karısımın kokusu..bunun sana ne gıbı bı zararı var onu anlamadım Genişletmek için tıkla... ya kokuyor ya içime sinmiyor ondan.bide geçen gün aldım.çok fena köpürdü.