• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eldiven ile yzdeki tyler alnabilir mi?Alnamazsa ne yaplabilir?:)

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar selam,çene altımda tüylerim var ve favorilerimde.Kıl değil.simsiyah değil.Ama beyaz tenli olduğum için açık kahve olan tüylerim güneşte gözüküyor.Birde çok yakından bakınca.Eldivenle alanınız var mı?tek tek?Ya da tek tek nasıl alabilirim cımbız ve ip hariç.Fikirlerinizi bekliyorummm:delphin:

Yok ağda bantlarını yaptığım zaman sarı olan tüyleride alıcak minnacık hiç görünmeyenleri.Onlar koyulaşır diye tek tek alayım diyorum=)

canım ben bogazımı cene mi alıyorum 1 -2 tane var die acık olanlar koyulasmadı. bnmkiler koyuydu koyular biraz acıldı. sürdügüm kremde biraz gec cıkarıyo.

şimdi ben dıyordum bırı benı gorse halıme gulerdı herlade dıye delikafaduldencunku benımde çenemde kıllanma var bende amelıyat eldıvenıyle alıyorum cunku kokunden alıyor vallahı ama bılmıyorum ne kadar dogru

en güzeli ip yada epilasyon aleti canım yada çenende varsa sadece cımbız.ağda sakın deneme derim arkadaşımın kaynanası zamanında ağdayla alıyormuş yüzünü zamanla sarkmış yanakları falan.eldiven hiç beceremem.hiçte sevmem..jilet zaten iğrenç dahada çoğaltacak bişey yüze asla sürülmez.karar sana kalmış.çok rahatsızsan lazerle öldür derim.

Ben zaten 8 seanstır lazere gidiyorum=) Ama hala bitmediler.Görünüyorlar.Bembeyazım ama tüylerim simsiyah değil.Açık kahve.O yüzden görmezmi diye düşünüyorum...Eldivenle almayı planlıyorum=) Tek tek.Çok çıkartırmı koyulaştırırmı bilemedim...

bende nerdeyse bır sene boyunca lazere gıtıım artık orda calısan bayan dedı gelme bundan daha fazlası olmaz cunku lazer kılları sadece ınceltıyor benımde ınceldı sadece geç suruyor uzaması ıgnelı epılasyona gıtmeyı dusunuyorum ayrıca ben sır agdayla alıyorum hemde baya gec cıkıyor eger oyle tek tuk cıkarsa uzatacakta vaktım yoksa eldıvenle alıyorum. En guzelı bu cezve ıcınde satılan sır agdayla almanı tavsıye ederım.

Ben iğneli epilasyon yaptırıyorum. kıl köklerine elektrik veriliyor böylece kıllar kökten yanıyor:) faullere yaptıramıyorum çünkü orası çok acıyor ama çene altını yaptırıyorum. Azalma oluyor. Bence lazerden daha iyi.

Ben de iğneli epilasyonun lazerden çok daha iyi olduğuna eminim.Tek eksik noktam cesaretsizim.Acısından dolayı değil.Sonra iz oluşup morarırsa filan diye korkuyorum.Geçmemesinden korkuyorum izlerin o ayrı.Bir 1-2 kün boyunca nokta nokta olmaktan da korkuyorum:S

Galyana ,peki eldiven çoğaltıyor mu?

hayır canım ancak nasıl aldıgına baglı hanı alırken kılları kırma ıhtımalın var o yuzden en mantıklısı ıgnelı epılasyon ayrıca bızımkısı çene oldugu ıcın nokta nokta pek bellı olmaz dıye dusunuyorum ayrıca uyuşturuyorlar galıba pek acımaz dıye umuyorum :Saruboceq:

ıgnelı epılasyon hıc acımıyor ama ısede yaramıyor bende :) denemıstım
sımdılık ağda ıle ugrasıyorum :( ılk ıkı gun super ama sonra dayanamayıp cımbıza basvuruyorum :)

Ya cımbız çok çoğaltıyor...Ben ztn bir iki tüyü alırken öyle çoğaltmıştım baya:/

Galyanacım,benim tek tük favorilerde de olduğu için orada izler gözükür:/

evet benımde cımbızla cogaldı cenemdekı tuyler bende ısın aslı ne yapacagımı sasırdım. Amelıyat eldıvenı kokunden alıyor ancak tabı ele gelmesı ıcın uzatmak lazım bende ıgnelıyı denıyım dıyodum demek oda işe yaramıyormus... :delphin:

Yok iğneli işe yarıyor..ıyi bir yer bulunca:)

Back
X