Lekeler, Çiller Eldeki ve yüzdeki güneş lekeleri nasıl geçer? çözüm buldum sanırım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

benimhalaUMUTumvar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
1.206
1.558
merhabalar

Yüzdeki güneş lekeleri nasıl geçer? sanırım dedim çünkü bende denemedim.bu akşam deneyeceğim.
çok kolay ve bir zararı olacağını hiç sanmıyorum.denemeye değer diye düşünüyorum.
sizlerlede paylaşmak istedim
boza

yüzünüze yetecek kadar boza.yani 1-2 yemek kaşığı yeter diye düşünüyorum.
yüzünüze sürüyorsunuz.1-1,5 saat bekletip yıkıyorsunuz.bu kadar.

yıkadıktan sonra yüzünüzde bir tane bile leke kalmayacağını göreceksiniz diyor doktor.
umarım işe yarar.ayrıca ellerdeki lekelerdede aynı etkiyi gösteriyormuş.
bilginize..

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemeen baktım canımm :KK1: Şu anda boza yok evde aldığım zaman deniyeceğim ama deneyipte sonuc alan varsa yazsınn lütfenn :KK17:

Hemeen baktım canımm :KK1: Şu anda boza yok evde aldığım zaman deniyeceğim ama deneyipte sonuc alan varsa yazsınn lütfenn :KK17:

canım ben bugece deneyeceğim.yazarım hemen sonucu.benim çillerim çok belirgin değil.kışın tamamına yakını kayboluyor aslında ama beni rahatsız ediyor yinede.ben bunlar için doktora bile gittim.operasyon bile geçirsem,çilleri aldırsam güneşe çıktığımda geri gelirlermiş.doktor öyle demişti.ama çok yıllar oldu doktora gideli.şimdi teknoloji değişti.bilemiyorum nedir son durum.
bu da kalıcı bir çözüm değildir belki ama bozanın cilde sayısız faydası var.yapmakta yarar var diye düşünüyorum.

canım ben bugece deneyeceğim.yazarım hemen sonucu.benim çillerim çok belirgin değil.kışın tamamına yakını kayboluyor aslında ama beni rahatsız ediyor yinede.ben bunlar için doktora bile gittim.operasyon bile geçirsem,çilleri aldırsam güneşe çıktığımda geri gelirlermiş.doktor öyle demişti.ama çok yıllar oldu doktora gideli.şimdi teknoloji değişti.bilemiyorum nedir son durum.
bu da kalıcı bir çözüm değildir belki ama bozanın cilde sayısız faydası var.yapmakta yarar var diye düşünüyorum.

sonucunu paylaşırsan ço sevinirim tatlım merakla bekliyorum =))

tam anlamıyla yok edermi bilemiyorum ama belki düzenli yapılırsa olabilir.çillerin rengini açıyodur belki.yani aslında benimde hiçbir fikrim yok.ama güneşe çıkınca illaki tekrardan çıkıyorlar malesef:KK43:( umarım çözüm olur

sadece çillere mi , yoksa sivilce lekelerine falan da iyi gelir mi ?
neyse akşama bi deneyin bakalım ben de çok merak ettim şimdi ..

kızlaaarrrrrrrrrr
tarçın koymayın sakınnnnn.yada benim söylediğim ölçü fazla.
inanılmaz derecede yaktı.nasıl yıkayacağımı bilemedim yüzümü.
minimum ekleyin tarçını yada hiç eklemeyin.
bunun tarifi cilt uzmanından ama benim yüzüm aşırı derecede hassas o yüzden olabilir.
sadece boza sürdüm şuan.
kırışıklıklara,sarkmalara,doğum lekelerine,çillere,sivilce lekelerine iyi geliyormuş.
şuan sadece boza sürdüm bekliyorum.1 saat sonra sonucu yazıcam.şuan yüzümü gerginleştirdi.

aman canım lekelerden kurutulayım dıye yuzundende olma .s gecmıs olsun bakalım bozayla olan eetkısnı merala beklıyorumm.

denemeye değer derim.haftada iki kez uyguluyorsunuz.kollardaki sarkmalara bile uygulanıyormuş.

zaten yıkayınca çok duru bir görüntüyle karşılaşıyorsunuz.
deneyin bence.bende gözle görülür bir fark var ama dediğim gibi benimkiler çok az dı.

merhabalar

sanırım dedim çünkü bende denemedim.bu akşam deneyeceğim.
çok kolay ve bir zararı olacağını hiç sanmıyorum.denemeye değer diye düşünüyorum.
sizlerlede paylaşmak istedim
boza

yüzünüze yetecek kadar boza.yani 1-2 yemek kaşığı yeter diye düşünüyorum.
yüzünüze sürüyorsunuz.1-1,5 saat bekletip yıkıyorsunuz.bu kadar.

yıkadıktan sonra yüzünüzde bir tane bile leke kalmayacağını göreceksiniz diyor doktor.
umarım işe yarar.ayrıca ellerdeki lekelerdede aynı etkiyi gösteriyormuş.
bilginize..

bunu söyleyen doktor mu?cilt doktoru mu dedi ?
ilginçmiş boza..:44:

X