Eldeki tyler iin..

çakmağı fazla yaklaştırmadan tüylerin olduğu yerde üstünde gezdir yak cnm onları ama dikkatli ol elini yakma

Benim annem genç kızken yanlışıkla kolundaki tüyleri ocakta yakmışş..ve şimdi pamuk gibi kolları var hiç tüyü yok :))

sen denedin mi?
seninkiler çıktı mı tekrar ?
bak şimdi böyle pamuk gibi falan dedin meraklandırdın beni kolumu falan yakmazsam iyi :)

Yok canm ben denemedim benim kolumda tüy yok denck kadar az :)
Ama annem yakmış işte dediğim gibi bidaha çıkmamış sen genede dikkatli ol bak kolunu falan yakma hee =)

yakmayı ben de denemiştim ama jilet etkisi yapıo resmen, daha koyu uzadılar. ben alıorum ağda bandıyla, uğraştırmıo hiç, hatta 5 dk. ya sürüo ya sürmüo. hem elimin üstü hem parmaklarım için kullanıorum. bi aya yakın dayanıo, artık iyice açıldı renkleri, zayıfladılar. bi de ağda bandı ölü deriyi de çektiği için peeling oluo, arkasından da tuz ve limonla ov elini, hem kıl kökleri zayıflar, hem de yumuşacık olur, sonra da kremle.

canım yakınca tekrar cıkıyo malesef benımde var tenım beyaz ama tuylerım sıyah cok sınır oluyorum bende lazer dusunuyorum kac seans surer kısıden kısıye degısıyo en az 8 seans suruyo ve lazer gercekten sabır ısı benımde aklımda var bende ıstıyorum

ağdayı öneririm. azalıyor hatta. her ağdadan sonra limon ve tuz basıyorum hem çok geç çıkıyor, hemde resmen azalıyor.

ben her manikürden sonra yakıyorum cilt tipine göre değişiyor sanırım.zira bende çoğalma ya da renginde koyulaşma gibi şeyler olmadı.

yapmayın etmeyin eldeki tüy alınırmı yav

bişe dicem bu durumdan utananlar için :) bendede bu sorun var yani eskiden sorundu ama bazı erkekler ellerimi güzel buluolar bi kaç kez iltifat bile aldım yani bazıarı fark etmio bile gerçi bende ilerde aldırcam lazer etkili ama çok acıtır lazerzede olarak sölüorum ağda besler o daha fena, iğneli acıdan gebertir en iisi lazer derm :)

Benim annem genç kızken yanlışıkla kolundaki tüyleri ocakta yakmışş..ve şimdi pamuk gibi kolları var hiç tüyü yok :))

way be ne süper :1rolleyes:
Ben her yemek yapışımda farkında olmadan ellermdeki tüyler yanar ama hiçde öyle geri gelmediğini görmedim pek bir inatcılar bana karşı daha bir gürleşerek geliyorlar sağlam yani:roflol:
Annenizin durumuna hayret ettimCADIARZU

Neden epilasyon aletlerini denemiyorsun ki....Hem beslenmez ağda gibi,hem de sadece 1-2 dakika sürer.Sonrasında bio-der sürdüğün zaman da nerdeyse yok denecek kadar azalıyor.

ben maikenyle aldım 3 sefer sonra bioder sürdüm tam bir gün boyunca yıkamadım şimdi yien çıkmışlar tek tük onlarıda hallettimi tamamdır bazı kremlerde tüylenme yapıyormuş her kremi her yerinize sürmeyin anlaştık

benmde tuy problemm var ama ykma ve agda cok sacma geldı bana soncta yenıden ve sureklı cıkıcaklar ugrslcak sey degıl o yznde sarartmkta ıyı bı secnk bence hem bellıde olmuyo hc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…