• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elde aniden çıkan kırmızı nokta

Sinek ısırmıştır veya alerjidir. Küçük bir kırmızı nokta ne olabilir bu kadar telaş etmeyin

alerjiye benziyor abartmayin kötü bisey oldugunu sanmiyorum. Ne hastaliklar var sükür deyin.

Sinek falan asla yok evde bir gün önce de yüzümde çıktı
Geçmiş olsun ama fazla evhamlı birisiniz sanırım, yaz mevsimindeyiz havalar sıcak isilik olabilir, gıda alerjisi olabilir, bugüne kadar hiç dokunmayan gıdalar dahi aniden alerji yapabilir.
Paniklemek kötü şeyler düşünmek yerine doktora gidin😌

Bende de var bunlardan. Alerji oldugum icin mart-eylul arasinda cikiyor sonra kendiliginden geciyor. Birde ufak damar catlamalari yuzunden olanlar var, onlar kalici. Yinede bir doktorla görüşün derim

Geçmiş olsun ama fazla evhamlı birisiniz sanırım, yaz mevsimindeyiz havalar sıcak isilik olabilir, gıda alerjisi olabilir, bugüne kadar hiç dokunmayan gıdalar dahi aniden alerji yapabilir.
Paniklemek kötü şeyler düşünmek yerine doktora gidin😌
Birazcık öyleyim . Çok teşekkür ederim bu güzel ve tatlı dille yazılmış yanıtınz için

Bende de var bunlardan. Alerji oldugum icin mart-eylul arasinda cikiyor sonra kendiliginden geciyor. Birde ufak damar catlamalari yuzunden olanlar var, onlar kalici. Yinede bir doktorla görüşün derim
Evet bende bundan korkuyorum yüzümde de var çünkü

Birazcık öyleyim . Çok teşekkür ederim bu güzel ve tatlı dille yazılmış yanıtınz için
Rica ederim :) evde sinek yok diyorsunuz sinek ısırığı değilse muhtemelen alerjidir, sıkça yediğiniz bir şey ağır gelmiş olabilir.
Doktora gidin alerjiyse neye alerjiniz olduğu tespit edilir, yemeyi kesince lekeler gider, tekrar geçmiş olsun.

Kasiniyorsa uyuz salgini var olabilir.hayir kendim oldum ya:) her benzeyen her jasinan her dokuntuye uyuzdur diye bskiyorum

Back