Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay abartmayın Allah aşkına, bu kadar acill diye panikleyecekseniz gidin hastaneye forumlara konu açmaktansa.Arkadaşlar merhabalar çok acil yardımınıza ihtiyacım var pazar sabah uyandım yüzüm de iki tane yanyana kırmızı nokta sonra Pazartesi uyandım elimde iki kırmızı nokta nedir bu sizce lütfen yardım edin çok korkuyorumEki Görüntüle 3117148
Alerji gibi duruyor,ama doktor değiliz bilemeyiz.Kedi esprisini yapacaktım ama yapmışlar.Arkadaşlar merhabalar çok acil yardımınıza ihtiyacım var pazar sabah uyandım yüzüm de iki tane yanyana kırmızı nokta sonra Pazartesi uyandım elimde iki kırmızı nokta nedir bu sizce lütfen yardım edin çok korkuyorumEki Görüntüle 3117148
Bacaklarımda çıkmıştı benim ama daha ufak şekilde havuzdan kaynaklı diye düşünüyorum ben,cok havuza girermisin? hayır hiç girmem hemde sinek falan ısırması evde böcek falan asla yik
Valla geçen camlar kapılar kapalı yatmışız yağmur yağacak dediler diye , neler çıktı sıcaktan vücudumda bi gecede görsen beni mezarlıklar müdürlüğünün kapısına atar kaçarsın herhaldeHanımlar aniden hem yüzümde hemde elimde çıkması beni korkuttu
Alerji gibi duruyor,ama doktor değiliz bilemeyiz.Kedi esprisini yapacaktım ama yapmışlar
Tatlım dedim önce bir danışayım ondan sonraKedi seyini gormus yara sanmisdiye bir soz var.. cok korksan herhalde doktora giderdin
Çok tatlısınız çok teşekkür ederimValla geçen camlar kapılar kapalı yatmışız yağmur yağacak dediler diye , neler çıktı sıcaktan vücudumda bi gecede görsen beni mezarlıklar müdürlüğünün kapısına atar kaçarsın herhalde
Sinek falan asla yok evde bir gün önce de yüzümde çıktısinek ısırmış olabilir
Evet öyle yapıcam yarında başka bir yerde çıkarsa doktora giderim hemenO zaman ufak bir alerjidir takip et kendini