• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elde aniden çıkan kırmızı nokta

Rinad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2022
115
16
28
24
Arkadaşlar merhabalar çok acil yardımınıza ihtiyacım var pazar sabah uyandım yüzüm de iki tane yanyana kırmızı nokta sonra Pazartesi uyandım elimde iki kırmızı nokta nedir bu sizce lütfen yardım edin çok korkuyorum
IMG_20220822_113237.jpg

Sinek ısırmış olabilir, birşeye alerji olmuş olabilir, yada yemek yaparken yağ sıçramış olabilir. Kesinlikle ciddi birsey olduğunu düşünmüyorum😊

Örümcek yada sinek ısırığı olabilir.

Çok sıcaklarda da olabiliyor bu tarz kızarıklık, mini su toplama vs...

Benim el ayak diz dirsek böyle komple çıkmıştı su topları şeklinde. Doktora gittim kimyasal alerjisi var dedi. Çoğalırsa gidersiniz siz de.

Arkadaşlar merhabalar çok acil yardımınıza ihtiyacım var pazar sabah uyandım yüzüm de iki tane yanyana kırmızı nokta sonra Pazartesi uyandım elimde iki kırmızı nokta nedir bu sizce lütfen yardım edin çok korkuyorumEki Görüntüle 3117148
Ay abartmayın Allah aşkına, bu kadar acill diye panikleyecekseniz gidin hastaneye forumlara konu açmaktansa.
Sinek ısırmıştır pire sokmuştur sıcaktan çıkmıştır alerjidir vs vs

Bacaklarımda çıkmıştı benim ama daha ufak şekilde havuzdan kaynaklı diye düşünüyorum ben,cok havuza girermisin?

Arkadaşlar merhabalar çok acil yardımınıza ihtiyacım var pazar sabah uyandım yüzüm de iki tane yanyana kırmızı nokta sonra Pazartesi uyandım elimde iki kırmızı nokta nedir bu sizce lütfen yardım edin çok korkuyorumEki Görüntüle 3117148
Alerji gibi duruyor,ama doktor değiliz bilemeyiz.Kedi esprisini yapacaktım ama yapmışlar🤭.

Hanımlar aniden hem yüzümde hemde elimde çıkması beni korkuttu
Valla geçen camlar kapılar kapalı yatmışız yağmur yağacak dediler diye , neler çıktı sıcaktan vücudumda bi gecede görsen beni mezarlıklar müdürlüğünün kapısına atar kaçarsın herhalde 😃

Valla geçen camlar kapılar kapalı yatmışız yağmur yağacak dediler diye , neler çıktı sıcaktan vücudumda bi gecede görsen beni mezarlıklar müdürlüğünün kapısına atar kaçarsın herhalde 😃
Çok tatlısınız çok teşekkür ederim

Back