Elçin Sangu Tükenmek Üzere!

aylleen

Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
6.177
3.526
Güzel oyuncu yakın dostlarına, "Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı." diyormuş.

"Kiralık Aşk" dizisiyle birlikte şöhret ve parayla tanışan Elçin Sangu, yakın dostlarına, "Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı." diyormuş.

MERYEM UZERLİ DE TÜKENMİŞTİ

Geçmişte tükenmişlik sendromuna yakalanarak " Muhteşem Yüzyıl" dizisini bir anda bırakan Meryem Uzerli gibi Elçin Sangu da benzer bir durum yaşıyor.

YAPIMCIYLA DA ARASI İYİ DEĞİL

Elçin Sangu yakın dostlarına, "Tükendim, nefes alacak vaktim yok. Bir an bile bana vakit tanımıyorlar. Yüzümde, gözümde yaralar çıktı" diyormuş. Yapımcısı ve menajeriyle yaşadığı sorunlar da işin tuzu biberi olmuş.

Bakalım bu -mişli, -muşlu iddialara Sangu cephesinden nasıl bir yanıt gelecek?

alıntı

parayı bulunca şımarıyolar galiba

Yeterli paraya ulaşınca daha önce boyun eğdikleri şeyler çekilemez şeylere dönüşüyor. Bence Meryem'in sorunu da buydu.
Dün atladıkları şeyi şimdi beğenmiyorlar. Dizi ile ünlü oldular, şimdi beğenmiyorlar. Kınamıyorum ama insanları insan gibi çalıştırsınlar. Hepsinin belli zamanı olsun. Bütün hafta sabahtan akşama kadar çekim mi olur... Bütün oyuncuları toplayıp toplayıp sırası gelene oynatıyorlar. Bunun daha kolay bir yolu yok mudur ki...

X