Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
renk çok çok güzel.onu istiyorsan ve saçında siyah boya açman lazım kesinlikle,ama siyahı açmak yıpratabilir saçı,riskli yani
mutlaka kuaföre açtır
Elin yatkınsa bu işlere evdede yapabilirsin sonuçta kuaförde aynı malzemeyi kullanıyor ilk önce açıp sonra papatya sarısı ve sultan bakırını karıştırlırsa olur giibime geldi.neyse sen yinede kuaföre git
rica ederim canım ne demek.öncelikle bu rengin tutması için saçın iyi açılması şart,ama dediğim gibi siyahı açmak çok zor.
bundan 4-5 sene önce siyaha boyayıp evde açmak isteyince saçlarım yanmıştı toparlayana kadarda kısa kestirdim hep.halada sağlıklı sayılmaz saçım ve sürekli kestiriyorum uçlardan.bu yüzden kötü bişey olmaması için kuaföre git dedim ama sen bilirsin,yani evde açarım dersende dikkatli ol mutlaka ve fazla bekletme saçında.ha süreyi bilmiyorum ama onu bilene sor araştır.açtırdıktan sonra yıpranmasada bakımını yap saçının.saçın güzel açıldıktan sonra istediğin rengi al boya iyi tutar.
hadi bakalım inşallah istediğin renge kavuşursun =)
ayy çok teşekkür ederim cevap için :)) aslında elim yatkın cesaretim de var herkesinde kuaför de açma işi hüsranla sonuçlandığı için kuaföre gidesim gelmedi.. kolestonun yada palettenin açıcısını denemeyi düşünüyorum ama daha önce saçımı hiç açtırmadım saçlarımda kalın telli hangi tona kadar açılmasını beklemeliyim onu bilmiyorum :44::44::44:
kızlar kuaför 150 lira istedi sizce nasıl fiyat? saçlarım belime kadar geliyo
Canım hakkını verecekse o 150 tl nin ver gitsin riski göze alma ama o kadar parayı alıp saçını 3 renk yapar yakarsa bilemiyorum artık ben kuaförlere hiç güvenmiyorum 200 verdiğim ismiyle marka kuaför saçımı 2 renk yaptıktan sonra artık ben kendim boyamaya karar verdim saçlarımı.
cevap için teşekkürler canım öncelikle :))) aslında hep kendim yapmayı düşündüm de saçlarımı ilk kez açtırıcam sonra açılmazsa farklı renkler olursa daha kötü olur diye kuaföre gitmeye karar verdim. garanti verdiler ama ben yine baştan peşin peşin söyliyecem gidince saçımda farklı tonlar falan olursa istediğim gibi olmazsa o söylediği paranın yarısını bile alamaz bende :))
kızlar kuaför 150 lira istedi sizce nasıl fiyat? saçlarım belime kadar geliyo
Çok fazla istemiş :44:
Ben 50TL boyattım..Bu renk başta tam tutmuyor, zamanla oturuyormuş..Bende o rengi istemiştim, şuan akmış rengi, bir daha boyatsam o renk olur aşağı yukarı
Eki Görüntüle 656580