Söz Kesimi elbisemin modelini begendiniz mi ?

iremerkut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
47
0
36
İsviçre
canlarim en temmuzun 31 inde sözleniyorum kismetseeee
isteme bi hafta öncesinden evde olucak ama sözümüz ufak bi salonda kesilcek 50 kisi falan olucaz sade bisey olucak yanii.. siizce bu elbise nasiilll ??? ben biraz tombis, esmerim bu elbise sizce bana nasil yakisir siiz ne dersiiniz modelini falan begendiniz mi??=)
yorumlariniz bekliyorummmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Sade ve şık bir elbise ama 19 yaş için biraz ağır kalıyor sanki:26: Ama biraz tombişim demişsin şimdi gördüm onu, fazlalıkları kamufle eder

Son düzenleme:
Yaşın küçükmüş gerçekten.İstersen daha canlı renkler de düşünebilirsin.Ne kadar tombişsin onu da bilmiyorum :) Elbise güzel aslında ama ben o tür yakaları sevmiyorum canım.Daha daha dogrusu rahat edemiyorum.Birazcık dekolteli olsun değil mi

Sade ve şık bir elbise ama 19 yaş için biraz ağır kalıyor sanki:26: Ama biraz tombişim demişsin şimdi gördüm onu, fazlalıkları kamufle eder

ya iste restoran gibi biyer tuttuk öyle olunca böyle bisey giymeyii terciih ettimm zaten rengi tozpembe oldugu icin daha cook tatliya kaciyo sankiimm bilmemkii:=)

zaten bu renk olmicak tooz pembe gibiii benim sectigim rengi.. yakasina gelince aslinda bende sevmem ama bi slk geldii bana=))

merhaba,

bence toz pembesi çookk tatlı olurrr. Allah tamamını erdirsin inşallah.

iyi günler...

elbise hoşmuş umarım uzerindede guzel durur...
3 sene beklicekmişsin allah kolaylık versin şimdiden ben 2 yıl beklicem o bile gozumde buyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…