• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi elbisemin altina ne ayakkabisi:S

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar benim söz/nisan elbisem eflatun üstünde eflatun siyah ve bu ayakkabilarin renginde taslar var , sizca siyah ayakkabiyla siyah gece cantasimi alim yoksa bu ayakkabinin renginde ayakkabiyla gece cantasimi kararsiz kaldim hangisi daha iyi uyar :S

ilk yorum benden olsun bana kalırsa bu renk ayakkabı giy eflatun rengiyle güzel durur..

canim tskler yorumun icin:) bende böyle düsünüyorum tek sorun var, her yeri haril haril aradim ama bi türlü alcak topuklu buna benzer güzel bulamadim boyum uzun oldugu icin müstakbel sözlümünde boyu ayni bulamiyorum malesef :( cok stresse giriyorum daha var zaman ama yinede üf üf

hmm inş bulabilirsin biliyorum zor bi durum çünkü aynı boy sorunu bendede var :)

sorma canim, suan acik artirmada cok güzel ayakkabinin renginde gece el cantasi aldim ucuza, ayakkabi isi kaldi bir tek onuda artik bilmiyorum sanirim baska bir sehire gidicem türk dükkanlarin oldugu yere... ben almanyada oturuyorum burda dordürüz bisi bulunmuyor , türkiye gibisi yok:(

anlıyorum canım orda herşeyin bulunmaması kötü bi durum Türkiyede olsan bu kadar zorluk çekmezsin

Back
X