elbisemdeki ütü izi(resimli)

Resmen yanmış geçmiş olsun.En mantıklısı tunik yaptırmanız geçebileceğini sanmıyorum.

Kizlar yeni bir elbise aldim gecenlerde, bir ton da para verdim bu sabah aceleyle bi utuleyip giyeyim.dedim.. utuyu prize taktim,elbiseyi dolaptan cikarana kadar isindi mi ne olduysa saniyesinde yapisti izi de kaldi kocaman.... ben de bugun inadina giydim,ogretmenim zaten.ne giysem batip kirlenio,aman bosver dedim ama cikmaz mi bu.leke sizce?
hassas da utulemen ve kumasın uzerıne ince nemlı tülbent koyarak ütülemenı tavsıye ederım kuması hassas cunku penye gıbı pamuklu deıl yanmış geçmiş olsun terzıde degerlendırılır farklı bı gıysıye donusturulebilir

Nasil utuyu elbisenin üstünde birakabiliyorsunuz? Neden dik birakmiyorsunuz? Dua edin yanikla kurtarmissiniz. Allah korusun ya eviniz yansaydi? Her sey bir anlik dikkatsizlikten oluyor zaten..

Kizlar yeni bir elbise aldim gecenlerde, bir ton da para verdim bu sabah aceleyle bi utuleyip giyeyim.dedim.. utuyu prize taktim,elbiseyi dolaptan cikarana kadar isindi mi ne olduysa saniyesinde yapisti izi de kaldi kocaman.... ben de bugun inadina giydim,ogretmenim zaten.ne giysem batip kirlenio,aman bosver dedim ama cikmaz mi bu.leke sizce?
Bu leke değil canım.Bayağı yanmış eteğin.Bence giymemelisin.

Terziler bile çöpe atıp yeni baştan kesip dikiyorsa
çözümü yoktur diye düşünüyorum

X