elbise,pantolon,kazak,tişört,etek,ceket,iç giyim,kostüm,ayakkabı,çanta..2.el ve marka

gardrobum ben geldim hadi gel takas yapalım ürünlerime bak bakalım beğendiğin bişey olursa takas yapalım yineee

canm ürünlerime bakabilirsin yeni açtığım konuda ekledim

Baktım canım makyaj setimarkası ne?

yurt dışından almıştım canm dubai ürünü değişik bi marka bende tableti isticem ama korkuyorum bi problemi yok dimi internete falan bağlanıyo mu hafıza kartı takılıyo mu bide kaç gb hafızası var bişeyler yüklesem kasar mı

canm ürünlerime bakabilirsin yeni açtığım konuda ekledim

Canım tablet satıldı.Bi de benim cildim alerjik.normalde makyaj da yapmıyorum alerji fln yapmaz di mi?kotu bi marka olmasın.organik değildir tabii sonuçta ama sen kullandın mi hiç o marka mesela tavsiye eder misin canım

Canım tablet satıldı.Bi de benim cildim alerjik.normalde makyaj da yapmıyorum alerji fln yapmaz di mi?kotu bi marka olmasın.organik değildir tabii sonuçta ama sen kullandın mi hiç o marka mesela tavsiye eder misin canım

ben hep yurt dışından kullandım canm benm cildim de çok hassas avon ürünleri kullanamıyorum mesela ben tavsiye ederim ama yinede senn bileceğin bişey
bide tablet satıldıysa ben ne alacağım ki yeni ekliceğin bişeyler var ımı kahverengi ayakkabıyı beeğendim ama satılmadıysa

Yok canım öyle diyosan öyledir ben sana güvenirimo ayakkabı da satıldı başka biseyler şimdilik yok ama bakayım çıkarsa ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…