- 17 Mart 2012
- 5.638
- 1.601
- 448
Canım eve gidince bakiyim.italya dan almıştım pembeyi .kahve olan bilinen bir marka değil ona da bakarım yine. Saat ise buffalo ama satıldı
pembe olan kaç numara?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eve gidince bakiyim.italya dan almıştım pembeyi .kahve olan bilinen bir marka değil ona da bakarım yine. Saat ise buffalo ama satıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1037421&d=1395172126
kızlar bu satıldı.yanlışlıkla eklenmiş:)
Pembe ve kahve ayakkabıları çok beğendim canım satıldı mı, numaraları nedir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İkisi de 39 numara ama kahve olanın kalıbı küçük 38 buçuk diyebiliriz.onu o yüzden satıyorum zaten hiç giyemedim sinir oldum
Canım bir abiye mağazasından almıştım sözüm için .o zaman 300 kusur para vermiştik buna.tek model bu 3 beden var başka da yok bu modelden.o mağazanın sahibinin ya da tasarimcinin adı sanırım markası.Ben okuyamadım o yüzden fotosunu ekledim.
canım pembenin markası yazmıyor üzerinde .kahve olan ise world to mark.Eki Görüntüle 1120555 Eki Görüntüle 1120556 Eki Görüntüle 1120554 Eki Görüntüle 1120552 Eki Görüntüle 1120553
Ayy kahvesde cok hosmuss yaaa :/ kahvesii az yksek tpk mu kis