Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri elbise konusunda kararsızım

Ben 3. elbiseye bayıldım sizin üstünüzde çok yakışmış gerçekten, bordo ya da koyu bir yeşil ya da lacivert olabilir bence de, siyah da olabilir keyfinize kalmış ama renkli olsa daha hoş olabilirr

İlla bu elbiselerden seçecekseniz, 2 veya 3 numaranın pembe tonları ya da farklı açık renklerdeki tonlarını denemelisiniz.!
Arkadaşların da dediği gibi, bu sizin nişanınız.. elbette iddialı olacak.. insan hayatında kaç kere nişanlanır ki?.

Son düzenleme:
yorumlar için herkese teşekkür ederim tavsiyelerinize uydum koyu yeşil bi elbise aldım bu içime sindi çok şükür çok tatlı heyecanlar gözlerim ela onu da ortaya çıkardı

bende beyaz tenli ve kumralım hatta kirpik adına falan hiç bişey yok makyajsız sönük duruyor yüzüm.. ama nişan elbisem bu alttakiydi bence sende bu tonlarda mavi düşünebilirsin benim bu renk hiç aklımda yoktu orda denedim nişanlımda denediklerimin içinde en çok bunu beğenince aldım gitti

Eklentiler

• $Görüntü1897.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
İki numaradaki mor olanı çok beğendim ben şahsen.
Ayrıca mutluluklar dilerim canım

Elbiseler yakışmış ancak bence siyah giyinmeyin :)

Bu sizin en mutlu gününüz, en kötü ihtimalle lacivert ya da koyu mavi bir renk seçin bence. ama siyah olmasın :)

(Bir öneri sadece alınmayın lütfen)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…