• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elbise kazak bot converse Erkek kıyafet takım elbise ve kullanilmamiş ürünler Yeni yıl icin hediye

Merhaba arkadaşlar elimde defakto mont ve sifir gibi ayakkabilar var 36-37-38 ilgilenirseniz özelden yazn kiyafet bol fiyatlar mukemmel

Merhaba arkadaşlar elimde defakto mont ve sifir gibi ayakkabilar var 36-37-38 ilgilenirseniz özelden yazn kiyafet bol fiyatlar mukemmel

Iyide niye benim konuma yaziyosun ki git madem kendine konu aç...

Arkadasim burda boyle seylerde oluyo

Benim sayfamda olmasin canim.
Oyle birsey yok 2 yildir burdayim ilk defa duyuyorum baskalarinin sayfasina kendi seylerinin yazildigini iyi madem.bende herkesin konusuna girip sayfama bakin diyim ne alaka.
Kocaman konu ac diye buton yapmislar git kendine özel konunu ac satisini yap.
Baskalarinin sayfasindan prime ne gerek var ..
Benim satisimi engelliyosun belki

Arkadasim burda boyle seylerde oluyo
Sayın asya bilge,
2. el ürünleriniz için bit pazarında bölüm kurallarına uygun konu açmalısınız.
Üyelerin satış konularında kendi ürünlerinizi satamazsınız.

Arkadasim bana hep bunu yaptilar ben bunu busekilde diye saniyorum sayin mune sizde benim konularima yazanlarida uyarirsaniz daha iyi olur

Erkek gomleklerinin paketli olanlar fiyati nedir. Bedeni? Uzun kollu mu?

Arkadasim bana hep bunu yaptilar ben bunu busekilde diye saniyorum sayin mune sizde benim konularima yazanlarida uyarirsaniz daha iyi olur

Baskasi sana yaptiysa sende benim gbi sikayet etseydin o zman herkez yapti diye sende yapmasaydin.
Kurallari bilmeden madem burda buda oluyor demeseydin de okusaydin hatta suan mune senin yazini burda görmez benim sayfam yerine muneye mesaj atsan ilgilenir zaten bundan sonra öyle yapabilirsin canim benim

Botlarin nosu ve fiyati.nedir canim iyi satislar

Tırnak süslemeleri me kadar. Bana özelden foto atabilir misiniz. Çok küçük

Back
X