Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada gelmiyor ama bi akrabayla karsilasinca bizede bekleriz diyorum kalmaya falan diorum ama icimdende aman gelme der gibiyim ne pisirecem nasil agirlicam diye dusunup dururum...
Geçen gün eşimin arkadaşları yemeğe geldiler. Yemekleri hep eşim halletti ben sadece temizlikle ilgilendim![]()
Valla ütümüde yaparım katlamamıda düzenlidir hep dolabım yeni şeyler aldımı sil baştan yine düzeltirim eşim allahtan ütü gerektirmeyen şeyler giyiyo genelde yaz geldi başlarım ütüye halımı bile yerim olsa kendim yıkarım ama yerim yok derdiniz ütü olsun gelir ben yaparım kızlar1:
bizim ewden baslarsan sewiniirim:))![]()
ewet:) ewli usengecim ben64:
hehe :) valla kız şaka yapmıyorum eğer bana yakınsanız neden olmasın![]()
Eşin de mi ütü bilmiyo peki?
çamaşırları toplarken düzenli toplasanız ,hemen katlasanız yerleştirseniz herşey gayet düzgün gözükür
siz iyisi mi dolabınızı boşaltın güzelce yerleştirin ,sonra bi daha dağıtmak istemiceksiniz
benim kardeşimde aynıdırevlenmeden önce ortak kullandığımız dolabı hep ben yerleştirirdim
annem diyo sen evlendin dolap karıştı yine ne bulursa tıkıyor dolaba
ben bu konuda takıntılıyımdır ,herşey düzgün gözükmeli dolapta
dolabınız bir kere düzenlerseniz karıştırmamak için hep düzenli davranırsınız
bilmiyor hem bilse bile adam calisiyor ben ewde yatiom aksama kadar bide kalkip utumu yaptirayim :)) kapinin onune koyar heralde beni):)![]()
Sana ütü öğretsin demek istemiştim, hemen aklına ütüleri ona yaptırmak geldi..
Ütü öğrenicen, beceremiyosan zor çamaşırları (pantolon vs) kuru temizlemeye yolla veya haftada 1 defa kadın al ütü için.
Başka bişey gelmedi aklıma. Çoluk çocuk var mı peki?
:)) walla ben sandim esin yapsin diyecen:)) ogrenmek sorun degil bende tembellik var:))
cocugum yok yeni ewli sayilirim...
ama istiyorum...onunda kiyafetlerini dolaba teperim bebisim benim yaburda kuru temizleme cok pahali iflas ederiz:)) kadinda icime sinmez of off once tembelligi yenmem lazim mesele biseyi yapacam diyince yapana kadar 3 4 gun gecer hergun erteliom yarin yarin diye:))
![]()
hımm, tembelliğe nasıl bi çözüm olabilir.. Vitamin alsan? Ciddi söylüyorum.
ne yapıyorsunuz ne yiyorsunuz?
Ben akşamları yemek yemediğim için bir şey yapmıyorum ama bu arada yemek olursa yerimeşim zaten geç geliyor karnını dışarda doyurmuş oluyor. Kızımın yemeğini de zaten annem yapıyor. Hafta sonu zaten dışarda oluyoruz öyle yuvarlanıp gidiyoruz.
Valla ütümüde yaparım katlamamıda düzenlidir hep dolabım yeni şeyler aldımı sil baştan yine düzeltirim eşim allahtan ütü gerektirmeyen şeyler giyiyo genelde yaz geldi başlarım ütüye halımı bile yerim olsa kendim yıkarım ama yerim yok derdiniz ütü olsun gelir ben yaparım kızlar1:
olabilir ama ben diyorumki sabah erken kalkayim spor yapayim kendime geleyim belki iiyi gelir bide cok uyuyorum gece gec yatiyorum![]()
olabilir ama ben diyorumki sabah erken kalkayim spor yapayim kendime geleyim belki iiyi gelir bide cok uyuyorum gece gec yatiyorum![]()