Elbise katlamayla ütü yapmayla basim dertte...

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.109
598
selam arkadaslar ya ben elbise katlaamayi ve ütü yapmayi sewmiyorum napacam ben ya:( katliyorum katliyorum kiyafetler duzgun durmuyor bende hepsini katlamadan tepiyorum dolaba ütüyüde yapiyorum duzelmiyor iyicene onada gicik oluyorum offf:(( bi sewemedim elbise katlamayi aslinda cok titizimdir niye boyle bilmiyorum...

al benden de o kadar...
kuru temizlemiciye veriyorum ben yıkayıp da, sadece ütüde yapıyolar, şmdi fiyatları arttı ama ben uzun zamandır hep götürdüğüm için eski fiyattan veriyorum ben gömlek 1 lira pantolon etek 2 lira :) jilet gibi geliyo kapıdan alıyorum
sende böyle biyer bulabilirsin

Dolaba tıkmıyorum da benim de pantolonlarım cok basarısız :D:D:D Yapamıyorum bir türlü olmuıyor :D

Kuru temizleme isi iyi fikir yahu. Ben demi öyle yapsam acaba

al benden de o kadar...
kuru temizlemiciye veriyorum ben yıkayıp da, sadece ütüde yapıyolar, şmdi fiyatları arttı ama ben uzun zamandır hep götürdüğüm için eski fiyattan veriyorum ben gömlek 1 lira pantolon etek 2 lira :) jilet gibi geliyo kapıdan alıyorum

kiz bütün gelirini kuru temizlemeciye yatiriyorsundur ay keske bide katlama makinasi yapsalar off of kuru temizlemeye versem esimin butun maasi ona gider heralde:) cok camasir yikiom ben onun yerine ewe birini alirim maasla daha iyi:D:D

Dolaba tıkmıyorum da benim de pantolonlarım cok basarısız :D:D:D Yapamıyorum bir türlü olmuıyor :D

Kuru temizleme isi iyi fikir yahu. Ben demi öyle yapsam acaba

walla ne ylan soylim ben tepiom snrada yarin duzeltecem yarin duzeltecem derken 1 ay gidiyor biri gelip dolaba baksa der ne duzensiz die :((

al benden de o kadar...

Bir kaç kere bende yaptım bunu gerçekten jilet gibi kapına kadar getiriyorlar. Fiyatlar baya artmış gömlek 1 lira çok uygunmuş.

kiz bütün gelirini kuru temizlemeciye yatiriyorsundur ay keske bide katlama makinasi yapsalar off of kuru temizlemeye versem esimin butun maasi ona gider heralde:) cok camasir yikiom ben onun yerine ewe birini alirim maasla daha iyi:D:D

canım yok ben yıkatmaya vermiyorum zaten sadece ütü. ben pek ütülenen şeyler giymiyorum zaten, haftada 5-6 gömlek 2-3 pantolon oluyo yani. haftalık 15 lira verdiğim zaman hiç olmadı hep 10-12 falan oluyo. ama çoluk çocuk varsa okul gömlekleri de işin içine girince durum değişebilir.

walla ne ylan soylim ben tepiom snrada yarin duzeltecem yarin duzeltecem derken 1 ay gidiyor biri gelip dolaba baksa der ne duzensiz die :((

Hahahaha alemsin :)

Yemek ve ütü dışından cok basarılıyım ben :D ama ütü beni mahfedio D.

canım yok ben yıkatmaya vermiyorum zaten sadece ütü. ben pek ütülenen şeyler giymiyorum zaten, haftada 5-6 gömlek 2-3 pantolon oluyo yani. haftalık 15 lira verdiğim zaman hiç olmadı hep 10-12 falan oluyo. ama çoluk çocuk varsa okul gömlekleri de işin içine girince durum değişebilir.

yok daha yeni ewli sayilirim sanirim bu yuzden ama ewlenmeden oncede zaten utuleri annem yapardi dolabimida teperdim snra elimi sokardim dolaba karistirr karistriirr aradigimi bulurr snra geri teperdim tembel alistim sanirim bu konuda:) benimde fazla utuluk isim yok ama malum yaz geldi badiler mecbur utuleniyor yasasin kisss:)ne utu ne bisey kisin giy kazagi:):kkk:

Hahahaha alemsin :)

Yemek ve ütü dışından cok basarılıyım ben :D ama ütü beni mahfedio D.

yemek ah yarama tuz bastin yeni yeni ogreniom ama bana gore guzel ama digerleri begeniyormu bilmem hep tedirgin oluyorum ve hergun ne pisirecem derdiyle yanip duruom malzeme varda pisirecek kisi yok ortalikta yeni ogrendigim icin fazla cesit bilmiom zavali kocam yakinda benim yemeklerim yuzumden cita gibi olacak :)

yok daha yeni ewli sayilirim sanirim bu yuzden ama ewlenmeden oncede zaten utuleri annem yapardi dolabimida teperdim snra elimi sokardim dolaba karistirr karistriirr aradigimi bulurr snra geri teperdim tembel alistim sanirim bu konuda:) benimde fazla utuluk isim yok ama malum yaz geldi badiler mecbur utuleniyor yasasin kisss:)ne utu ne bisey kisin giy kazagi:):kkk:

Ben dört yıldır evliyim ütü, yemek daha tam olarak beceremiyorum. Bekarken annem hiç yaptırmazdı keşke zamanında öğretseymiş dün dünya kadar ütüm vardı annem eve gelip hepsini ütülemiş, evi baştan aşağı toparlamış düşünün bir de 16 aylık kızım var ona bakıyor. Ben dört yıldır aynı tas aynı hamam gidiyorum akşam zaten geç geliyorum kızımı yatırdıktan sonra iş yapmak hiç içimden gelmiyor oturup kitap okuyorum...

yemek off en büyük yaram.
evlendiğimden beri bi kere cay demledim gecen gün. yemek hiç yapmadım
ben eşimin yerinde olsam boşardım heralde beni :52:

Ben dört yıldır evliyim ütü, yemek daha tam olarak beceremiyorum. Bekarken annem hiç yaptırmazdı keşke zamanında öğretseymiş dün dünya kadar ütüm vardı annem eve gelip hepsini ütülemiş, evi baştan aşağı toparlamış düşünün bir de 16 aylık kızım var ona bakıyor. Ben dört yıldır aynı tas aynı hamam gidiyorum akşam zaten geç geliyorum kızımı yatırdıktan sonra iş yapmak hiç içimden gelmiyor oturup kitap okuyorum...

senin iyiymis annen yakininda bende diorum keske zamaninda ogrenseydim yemek yapmayi isleri hep annecim yapardi bende yan gelip yatiyordum kadina bir yardim etmedim toz al dese agrima gidiyordu yapana kadar canim cikiodu alti ustu bi toz usengec alistim ama temilik konusuyla derdim yok sukur temizim titizim ama iste bu elbiseler yokmu deli oluyorum keske tek giyimlik olsalardi giy at giy at:):72:

bende kendi kendime oyle diyorm adam kesin diour ne daginik bi is yapmior die:((:62:

ne yapıyorsunuz ne yiyorsunuz?
Ben akşamları yemek yemediğim için bir şey yapmıyorum ama bu arada yemek olursa yerim:52: eşim zaten geç geliyor karnını dışarda doyurmuş oluyor. Kızımın yemeğini de zaten annem yapıyor. Hafta sonu zaten dışarda oluyoruz öyle yuvarlanıp gidiyoruz.

ne yapıyorsunuz ne yiyorsunuz?
Ben akşamları yemek yemediğim için bir şey yapmıyorum ama bu arada yemek olursa yerim:52: eşim zaten geç geliyor karnını dışarda doyurmuş oluyor. Kızımın yemeğini de zaten annem yapıyor. Hafta sonu zaten dışarda oluyoruz öyle yuvarlanıp gidiyoruz.

bende gunde 1 ogun yiyom tek kendim olsam bende yuvarlanip gidecem ama esimde var o yuzden yemek mecbur yani ama hafta sonlari bende disarda yiyorm bizde boyle yuvarlanip gidiyoruz bakalim nereye kadar yemege misafir gelirse die odum kopuyor ne pisiririm die kendime guvenemiorum:64:

bende gunde 1 ogun yiyom tek kendim olsam bende yuvarlanip gidecem ama esimde var o yuzden yemek mecbur yani ama hafta sonlari bende disarda yiyorm bizde boyle yuvarlanip gidiyoruz bakalim nereye kadar yemege misafir gelirse die odum kopuyor ne pisiririm die kendime guvenemiorum:64:

Bana pek gelen olmuyor genelde biz büyüklere yemek yemeye gidiyoruz:27:

Bana pek gelen olmuyor genelde biz büyüklere yemek yemeye gidiyoruz:27:

banada gelmiyor ama bi akrabayla karsilasinca bizede bekleriz diyorum kalmaya falan diorum ama icimdende aman gelme der gibiyim ne pisirecem nasil agirlicam diye dusunup dururum...

Back
X