Elbise katlamayla ütü yapmayla basim dertte...

yaa bugunlerde yine uzerimde bi tembellik var hic bi is yapasim gelmiyorr havalardan mi nedir :26::26:

cnmcm,bu oyuncak sorununu şöyle çözdüm ben. . eve misafir çocuk geleceği zaman aynı kabusu yaşamamak için bazı çok dağılacak oyuncaklarını ortadan kaldırıyorum. göremeyecekleri bi yere. çok az sayıda oynanabilecek kadar bırakıyorum. böylece iş azalmış oluyor. ama benim kızım 4 yaşında. bu taktik bilmiyorum daha ne kadar sürecek?

ütü konusunda alışık oldugumdan ben zorlanmıyorum ama bıkıyorum hele sıcaklara hiç çekilmiyor..
bekarken babamın pantolonlarını fln ben ütülerdim ..yıllarcada ütüledim cunku benım kdr kimse utuleyemıyordu .. babamı jilet gibi giydirirdim ama usandım ..yılların birikimimidir nedir ütüyü görünce bile suratım düşüyor..
nevresımleri bile utuleyen yakınlarım var ama ben 2 kere ütü sürteyim diye basına gecince daralıp ne gerek var kocamla ben görcem diyip kaldırıyorum
45 günluk evliyim her konuda cözüm buldumda utulenece kıyafetleri yok etmeye cözüm bulamadım..
eşimi bıraktyım benım daha cok utulencek kıyafetım var ..
aklıma geldi daha masa örtüm vardı utulenecek eve gidince bir el atayım ona da ..
evlere ütücü de gelse keşke

Son düzenleme:

ayni ben bende utulemiorum nevresimleri kim gorecek diye

bencde her eve bi utucu lazimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…