- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.802
Elbise güzel bence atmayıno da doğru eşim at dediği için durum acayip vahim diye düşünmüştüm . sade askilarında hafif sararma var oda neyden oldu bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbise güzel bence atmayıno da doğru eşim at dediği için durum acayip vahim diye düşünmüştüm . sade askilarında hafif sararma var oda neyden oldu bilemiyorum
kumaş boyası nasıl oluyor acaba nakış işlerinden hiç anlamam youtubda baktım suyun içine boya koyuyorlar elbiseyi suda bekletiyorlar ondan mı acaba boyayı nereden bulacağım oysaCozumum yok ancak kiyamam cok tatli, lekesi cikmazsa oralara hazir nakisli aplike yapin hem hobi gibi olur ya da kumas boyasiyla tümden boyayin.
vanish sıvı leke çıkarıcı var evde onunla denedim elimle çitiledim yok olmuyoSararan yere karbonat serpin bolca,sonra üzerine sirke dökün (beyaz sirke olabilir)biraz bekletip yıkayın. Sütte bekletmekte bir çözüm okumustum bir yerde ama denemedim.
Ben genelde gömlek yakaları vb sararan yerlere Vanish konsantre jel yada dr beckmann leke çıkarıcı süruyorum kendi fırçasıyla, biraz bekletip leke çıkarma programında yıkıyorum tertemiz cikiyor.
Kuru temizleme demişler ama defalarca yıkanip çıkmayan lekelerde garanti vermiyorlar maalesef.
Yine burda okumustum toz seklinde satildigini ve camasir makinasinda yikanirken boyadigini hic tecrübe etmedim. Aplikeleri tuhafiye gibi yerler vardi oralardan kucukken annem alirdi simdi netten bulabilirsiniz saniyorum hatta onlarin utuyle tisortlere, kotlara yapistirilanlari da var.kumaş boyası nasıl oluyor acaba nakış işlerinden hiç anlamam youtubda baktım suyun içine boya koyuyorlar elbiseyi suda bekletiyorlar ondan mı acaba boyayı nereden bulacağım oysa
evet elbise çok güzel 3 yıl önce almıştım ve kolay kolay da beğenebilen biri değilim o yüzden öyle görünce üzüldüm zaten benim neyime beyaz giymekElbise güzel bence atmayın
yapıştırılan ne orayı anlayamadımYine burda okumustum toz seklinde satildigini ve camasir makinasinda yikanirken boyadigini hic tecrübe etmedim. Aplikeleri tuhafiye gibi yerler vardi oralardan kucukken annem alirdi simdi netten bulabilirsiniz saniyorum hatta onlarin utuyle tisortlere, kotlara yapistirilanlari da var.
Koslayi dokup bekletmen gerekiyovanish sıvı leke çıkarıcı var evde onunla denedim elimle çitiledim yok olmuyo
Hiç bir işlem uygulamadan götür ama.o hiç aklıma gelmemişti onu da bir deneyeyim ama adama da sararmış elbise götürmeye çekindim şuan
Yikamis mi ? Ben yıkamadi sandım. İşlem uygulandiysa garanti vermeyebilirlerSararan yere karbonat serpin bolca,sonra üzerine sirke dökün (beyaz sirke olabilir)biraz bekletip yıkayın. Sütte bekletmekte bir çözüm okumustum bir yerde ama denemedim.
Ben genelde gömlek yakaları vb sararan yerlere Vanish konsantre jel yada dr beckmann leke çıkarıcı süruyorum kendi fırçasıyla, biraz bekletip leke çıkarma programında yıkıyorum tertemiz cikiyor.
Kuru temizleme demişler ama defalarca yıkanip çıkmayan lekelerde garanti vermiyorlar maalesef.
Yikamis mi ? Ben yıkamadi sandım. İşlem uygulandiysa garanti vermeyebilirler
Evet hemde 3 kere.iyi gelir mi yıkadım 3 kere leke çıkarma kademesinde
Evet o konuda çok haklısın.Evet hemde 3 kere.
Benimde başıma geldi hatta zarar görebilir bile dediler bana bir ürünüm için sırf yıkadığım icin. Hoş temizleyedebilirler bilemiyorum sonucta bizim kullandığımızdan güçlü kimyasallar kullanıyorlar.
Benim kızımın beyaz kot tulumu vardı,kalemle boyanmıştı,ben onu vanish jel sürüp bekletip yıkadım leke çıkarma programında tertemiz çıktı ama ilk işlemim oldu bu. Okul tişörtü de lekelenmişti işlem yapmadan atmışım makineye,sonra ne yaptıysam o lekeyi çıkaramadım işledi icine kumaşın maalesef, bu sebeple ilk işlem önemli.
ceketler kıştan kalma götürmeye üşendiğim için duruyorlaro değil de elbise yazlık arkada montlar asılı.ne tarz bir mevsimdeydiniz öyle? konuya da çözümüm kuru temizleme çıkarabilir bence
bunun sıvı olanında beklettim sabah makinaya attım kuruyunca göreceğim inş sonucuEki Görüntüle 3284523
Bi gece beklet bunu döküp üstüne hafif sıcak su döküp tamamen suya gömülü şekilde. Her tarafi ayni renk çıkar.
Eğer buradaki önerileri denediniz baktınız çıkmıyor elbiseyi farklı bir renge boyatabilirsiniz.o da doğru eşim at dediği için durum acayip vahim diye düşünmüştüm . sade askilarında hafif sararma var oda neyden oldu bilemiyorum