Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi gelir mi yıkadım 3 kere leke çıkarma kademesindeIslatin, karbonat dokun sararmis yerlere.
Kuru temizleme ?Kızlar selam,
fotoğrafta gördüğünüz elbisem kot beyaz ama kış ayındayken baza'nın altında sararmış bu sararmalar için bir formülünüz var mı acaba yoksa çöpe atacağım . size de bir danışayım dedim .
evet 60Yuksek isida mi yikadiniz (40°ustu)
o hiç aklıma gelmemişti onu da bir deneyeyim ama adama da sararmış elbise götürmeye çekindim şuanKuru temizleme ?
O zaman tek care kuru temizlemeevet 60
e temizleyecek ya işi o sonuçta temiz elbise mi götürecektiko hiç aklıma gelmemişti onu da bir deneyeyim ama adama da sararmış elbise götürmeye çekindim şuan
Kot 60 da tıkanır mı hamur gibi olmuşturevet 60
o da doğru eşim at dediği için durum acayip vahim diye düşünmüştüm . sade askilarında hafif sararma var oda neyden oldu bilemiyorume temizleyecek ya işi o sonuçta temiz elbise mi götürecektik
çok bilgisizim bu konularda her türlü kıyafeti sentetiklerde yıkıyorum sadece renkliler beyazlar ve siyahlar ve kotlar diye 4 e ayırıyorumKot 60 da tıkanır mı hamur gibi olmuştur
evde vardı açılmamış 1 kiloluk hemen deneyeyim akşamaÇamaşır sodasın da beklet bi gece
hiç kullanmadım onu hangi markette vardıAsperox sari renkteki. Cikariyo o her seyi ya (ucretsiz ortaklik) djdj
Bilmem her yerde yok mu o ya ozellikle bi market ismi veremem sari guc yaziyo ustundehiç kullanmadım onu hangi markette vardı