Selülit ELANCYL minceur

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
H

helenic

Ziyaretçi
Bugün deracine serum almaya gittim güya,kalmayınca bana bu sıkılaştırıcıyı önerdiler.

Bu markanın sağlam marka olduğunu duymuştum,ama açıkcası hiçbir ürününü kullanmamıştım.

hem selülitleri azaltıyormuş,hem incelme sağlıyormuş,hem sıkılaştırıcı özelliği var. kaydirigubbakcemile2

Şuan kampanyada, bir kutuda 2 adet krem var. :lepi:

14 günde 3 cm, 28 günde 4 cm incelme sağlıyormuş,tabi düzenli kullanıldığı taktirde. hihoyyyt

Ürün her yerde satılmıyor, yalnızca anlaşmalı eczanelerde var. Fiyatıda uygun.

Aranızda önceden deneyip olumlu sonuç alan varmı acaba? Bende en kısa zamanda başlayacağım bayanssulusmile

Sanıyorum burada kullanan hiç yok...

neyse ben başladım, o zaman gelişmeleri size yazarım:lepi:

Merakla beklicem canım denemediğimiz bi bu kalmıştı kaydirigubbakcemile5

Elancyl in başka bir ürününü kullandım ben.Sabah akşam ayrı ayrı minik plastik şişelerde dozları vardı.Yanlış hatırlamıyorsam 15 günlüktü.Şok tedavi gibi bişiydi.2 kutu almıştım ben de kampanyayla.
Gerçekten baya iyi etki etti.Selülitlerim korkunç görünme seviyesinden rahatsız edici seviyesine filan düştü.Acaba bana mı öyle geliyor dedim ama Annem de tasdik etti düzeldiğini.
O yüzden elancyl markasına ben baya güveniyorum.Elimdeki nivea ve adonia bitince ona geçicem tekrar.

elancyl in minik plastik şişede sabah akşam dozları olan ürününde bende kullandım.selülitlerimde baya etkili oldu. ayrıca bacak ve kalça çevremde incelmede oldu.bu arada yediklerime dikkat ettimve bol su içtim.ama spor yapmadım tekrar kullanmayı düşünüyorum

ben elancylin selülit için olan kremi kullanıyorum ve tam bir ay oldu. bu kremle birlikte selülit masajı ve elektroterapide yaptırıyorum. haftada iki gün bi seans 2 saat kadar sürüyor. ve gözle görülür bi yok olma var bende. ilk gün ölçmüştüm vücudumu mezurayla. ilk güne kıyasla belimde, simitlerimde, popomda, basenimde 3bucuk 4 cm incelme oldu. alt bacagımda 2cm inceldi. bununla birlikte hiç sarkmadım sımsıkı inceldim ve selülitlerim yok oldu. çok çok çok memnunum. bu kremı bana zaten dermatolok verdi kafama göre almadım. gittim muayene olsum selülitletim için. ayakta normal dururken bile bacaklarım popom gamze gamzeydi. basenlerım almış başını gitmişti. her gün 2lt su içiyorum. tatlı yemiyorum. karbonhidratla proteini karıştırmıyorum. pek spor yapamadım açıkcası buna rağmen sonuç mukemmel. şimdi 2. şişeyi satın aldım. sıkılaştırıcı kreminide alıcam çok etkili bi marka. :hooray: :nazar:

kızlarrrr selammmm=)
bende bu urunu 5 gundur kullanmaya basladım..bende ciddi azalma var cok fazla derın bısı yoktu ama rahatsız edıyordu.kremı surup spora gırıorum ama cok agır bı calısma yapmıorum..gece yatarkende tekrar masajla iyice kremi yediriyorum.cok fazla tatlı yemıyorum ama cok fasla suda tuketmiyorum..kesinlikle başarılı tavsiye ederim

kızlar bende bu markanın çatlaklar için olanını kullandım ve çok faydasını gördüm çatlaklarımda azalma oldu ama sadece bir tüp kullandım tekrar alacam 55 tl

bundan 5 yıl önce 14 gündüz 14 gece olmak üzere 28 adet küçük tüp şeklinde olanını kullandım.( sanırım şuan yok araştırıyorum netde bulamadım ) çok selülitim yoktu ama çok ince şeyler giydiğimde belli olacak kadar da vardı. inanamadım gerçekten sıkılaştırma konusunda çok etkili selülit sorunumuda 100 de 80 hafifletti . 5 yıldır da hiçbişey kullanmadım sanki hala etkisini koruyor ama tekrar kullanmak istiyorum ama dediğim gibi küçük tüpde olanları bulursam.

14 günlük selülit kremi kesinlikle işe yarıyor, hatta kullanan bir arkadaşım şu an 0 selülit

ben de denemek istedim şimdi .. işe yarıyordur insallah

bana da dün eczacım tavsiye etti bu elancy yi bende göbek ve simitler var onlar için kullanıcam,
eczacı bayan kendisi de kullanmış ve çok faydasını görmüş

bu kremler karın bölgesini toparlayıp sıkılaştırır mı acaba deneyen varmı?

cnm 110 tl...selülitin azsa öncelikle biberiye ve portakal yağını kullanarak masaj yapmanı öneririm:KK34:.ama çoksa selülitin başvurmak gerekiyor böyle şeylere....

malesef az değil ya :KK50::KK50:
almayı düşünüyorum ama biraz pahalı diye tereddütteyim.
ramazandan önce spor yapıyordum. şimdi fırsatım olmuyor.
15 günde popom büyüdü selülitler arttı. ne yapacağım bilmiyorum valla.
biberiye ve portakal spor yapmadan etkili olur mu dersin.

önce biberiye ve portakalı dene bakalım. yağı sür masajla ama öyle üstten üstten değil yedirerek...biraz hızlandırır kan dolaşımını iyi gelir...sonra da bu ürünü deneyebilirsin dediğim gibi bu eczanelerde satılıyor öyle piyasa malı birşey değil kaliteli ve incelme için 14 günde 3cm deniliyor.bu da diğer benzer ürünlerin palavraları gibi değil makul bir değer ve doğru

X