• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elalem ne der/ hediyelikler vs..

missERE

5 2 0 2 5
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
2.746
5.182
408
arkadaşlar merhaba, nihayet ben de işi resmiyete dökenler kervanına katıldım, iki hafta sonra kahveleri pişireceğim :)

sürekli forumu takip ediyorum orijinal fikirler edinmek için :) bu fikirlerden biri de nişan reçelleri idi :) bu düşüncemi anneme açtığımda millet üstümüze güler, lavanta kesesi yapalım diye tutturdu :( :20:

iyi de bu benim sözüm nişanım değil mi, ben hiç sevmiyorum o kadife keseleri, reçel istiyorum ben, hem de çilek reçeli :( :5::5:

elalem ne der diye hareket etmek istemiyorum ama cidden komik mi olur, anlayamadım ki şimdi :50::50::43::43:

canım sen nasıl istiyorsan öyle yap ve emin ol herşey mükemmel olsa bile millet zaten bir kusur bulur mutlaka elalem ne diycek diye düşünürsen kendin mutsuz olursun sen lavanta keseside dağıtsan beğenmeyenler yine olucaktır.o yüzden kulaklarını tıka ve ne istiyorsan onu yap bu senin nişanın ayrıca çilek reçeli fikrine bayıldım mutluluklar diliyorum canım :16:

çok teşekkür ederim, konu annem olunca " ben de senin için istediğim şeyleri yapmak istiyorum" fln diyo, duygusal anlamda çatışmak istemiyorum giderayak :D

bakalım hangimiz kazanıcaz bu yarışı :40:

Bu gibi ortamlarda herkesi memnun etmek imkansız en onemlisi sen nasil mutlu olacaksan oyle yap bende sözümde sabun falan dagitmak istedim annem ne gerek var diye beni bastirdi içimde kaldi yani kimseyi dinleme anneler söylüyor oyle napak:)

Back