Doğuma Hazırlık ela isminin yanına ne olabilir kızlar:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emosemos33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
140
1
96
İçel Mersin
5gün var dogumuma ama hala bi isim bulamadım hoş elayı babası istio çok içime sinmemesine ragmen ela olucak en azından yanına uyumlu ve ikna olabilicek bi isim istiyorum ama ne yardımcı olur musunuz

benim bi kızım var ece şidi 6 haftalık hamileyim. kız olursa ela koymayı düşünüyorum. yanına bişey eklemicem. bence bişey ekleyince basitleşiyo. tek ela daha havalı

ela bencede kendi başına güzel bir isim ancak sen ikna olamamışsan soyadı da önemli ama su ekleyebilirsin ela su olabilir tabi tercih meselesi.......

Ela çok güzel bir isim:) 2. isim koymak için bence soyisim çok öenmli. İlerde onun içinde zor olmamalı. Benim bir arkadaşımın kızı ela naz... ama soyisimleri de çok kısa. Şimdiden Ela'ya sağlıklı güzel bir ömür dilerim:21:

ela isminden bıktım sevmiyorum
ama madem baba istiyor ve olacak
yanına nur ,naz,duru koymayın
uyum aramadan kendi sevdiğiniz bi ismi koyun
hayırlı doğumlar:71::71::71:

"hepinize ilginiz için tşklrr arkadaşlar ben elmineyı çok istiorum ama saçma sapan duruo soyismimizde kısa ve net birde ilk kızımın adı elçin olunca 2.yi uzunuza uzatmadan öz ve az içimede sindirecegim bişe düşündüm ama sanırım hiçbirisi elmina gibi olmicakk:(bakalım belki 5gün içinde biraz daha alternatif olunca hepsini düşünücegim iyi dilekleriniz içinde ayrıca tşklrr arkadaşlrr

ahuela da koyabilirsin çok güzel gözlü anlamına geliyor hem de fazla kişide yok bu isim. benim de kızım olacal ela ırmak düşünüyordum ama şimdi ırmak da karar kıldım iki isim çok zor oluyor evlenince birde iki soyisim kullanmak isterse o yüzden teke indirdim:D

Back
X