Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam doğum yaptınız mı bilmiyorum ama bende kızıma ela ismini koydum ama bi türlü içime sinmiyor 5 ay oldu herkes sadece elamı çok kısaymış diyor,öğretmen arkadaşlar 1.sınıfta ela fişlerinden bıkkınlık geldi diyor bi tane kız çocuğuda ismi hela mı dedi bozuldum, Artık çok anlamsız geliyor,ha mavi koymuşum ha yeşil hatta değiştirmeyi yada bi isim daha eklemeyi düşünüyorum of
[EvE="BayanRuj, post: 37477760, member: 383628"]Selam doğum yaptınız mı bilmiyorum ama bende kızıma ela ismini koydum ama bi türlü içime sinmiyor 5 ay oldu herkes sadece elamı çok kısaymış diyor,öğretmen arkadaşlar 1.sınıfta ela fişlerinden bıkkınlık geldi diyor bi tane kız çocuğuda ismi hela mı dedi bozuldum, Artık çok anlamsız geliyor,ha mavi koymuşum ha yeşil hatta değiştirmeyi yada bi isim daha eklemeyi düşünüyorum of[/QUOTE] Evet canim dogm yaptim kizimin adin ela icine sindir bence bende acaba diyorum ama benim kizim minyon oldugu icinmi nedir bilmiyorum.ismi cok yakisti kisa olmasi beni rahatsiz etmiyo kisa isim seviyorm zatn nil,ece,su...vs anlamina gelince eski turkcede olgunlasmamis meyve demek ve ela rengi siradan mavi gibi bi renk degil ela rengi bluz diye bisey varmi mesela goz rengi demk cok hosta bi renk ben memnunum...
Selam benim kızım 4.5 yaşında ve ela ismini koydum:) her duyann çok beğeniyor isminii cok guzel bir isim olduğunu düşünüyorum .. iykii elaa koymuşum adını coookkk memnunum sizede oneririm
Kızlar sizce ela ismi nasıl ? kızınn adını ela koyan anneler memnunmusunuz...ben cok ısındım ela ismine ve bebegım ıcın başka ısım dusunemıyorum yınede fıkrınızı almak ıstedım...bu arada ela sadece goz rengı degıl eskı turkcede olgunlasmamıs meyve demekmıs ne kadarı doğru bilmiyorum ama...
canim 3 aylik kizim var adida elaaylarca isim dusunduk bulamadik bu ismede cok denk geldim ama oyle okuyup gecmistim.doktora gittigim bi gun sordular hala karar veremedim dedim doktorda kendi bebegine ela ismini koycaklarini soyledi o an okadar isindim ki bu isme esimede soyledim ve o gun karar verdik ela oldu kizimizyani hangi isme isiniyosa kalbin onu koy bi anda gelebilir aklina