- 21 Ağustos 2011
- 230
- 80
- 118
- Konu Sahibi pembeseker06
-
Kızlar sizce ela ismi nasıl ? kızınn adını ela koyan anneler memnunmusunuz...ben cok ısındım ela ismine ve bebegım ıcın başka ısım dusunemıyorum yınede fıkrınızı almak ıstedım...bu arada ela sadece goz rengı degıl eskı turkcede olgunlasmamıs meyve demekmıs ne kadarı doğru bilmiyorum ama...
özetle kızlar görüşlerinizi yazarsanız sevinirim....
selam canım benim kızımın ismi elanur biz çok seviyoruz herkeste çok beğeniyor.
kulağa cok hos geliyor eloşumm demek istiyorum=) bikac kışı olumsuz yorum yaptı bende etkilendim biraz saol canım yorumun için allah eloşunu hayırlı bi kız ihsan etsin ins....
Yokmu kizinin yada çevresindeki birinin adin ela olan ....bi fikri olan yokmu
İnşalah benim kızımın adı ela olsun istiyorum
ben öyle şeylere bakmıyom her isme dalga gececek bişey buluyolar elada bana cok zarif naif isim geliyo ya sadece ela yada ela melek olsun istiyorumBende canim söylediÄŸim gibi baÅŸka isme ısınamadim bende babasida....Ama bi kaç kiÅŸi hela diye dalga geçerler dedi birde ilk okul birinci sinifta fislerde kullaniliyormus ela ile seda el elle gibi‚ olumsuz etkilermi?yada aksine bu durum daha cabuk ogrenmesinimi saglar? tam kestiremiyorum onun icin fikrinizi almak istedim
Ela ismi çok güzel, ben de beğeniyorum. Yunanca da " hadi" anlamında kullanılan bir sözcük sanırım...
Ela ismi kulaga hoş gelen çok güzel bir isim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?