• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ela ismini bebegine koyan anneler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pembeseker06

asksin sen...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
230
80
118
Kızlar sizce ela ismi nasıl ? kızınn adını ela koyan anneler memnunmusunuz...ben cok ısındım ela ismine ve bebegım ıcın başka ısım dusunemıyorum yınede fıkrınızı almak ıstedım...bu arada ela sadece goz rengı degıl eskı turkcede olgunlasmamıs meyve demekmıs ne kadarı doğru bilmiyorum ama...

özetle kızlar görüşlerinizi yazarsanız sevinirim....

Kızlar sizce ela ismi nasıl ? kızınn adını ela koyan anneler memnunmusunuz...ben cok ısındım ela ismine ve bebegım ıcın başka ısım dusunemıyorum yınede fıkrınızı almak ıstedım...bu arada ela sadece goz rengı degıl eskı turkcede olgunlasmamıs meyve demekmıs ne kadarı doğru bilmiyorum ama...

özetle kızlar görüşlerinizi yazarsanız sevinirim....

selam canım benim kızımın ismi elanur biz çok seviyoruz herkeste çok beğeniyor.

selam canım benim kızımın ismi elanur biz çok seviyoruz herkeste çok beğeniyor.

kulağa cok hos geliyor eloşumm demek istiyorum=) bikac kışı olumsuz yorum yaptı bende etkilendim biraz saol canım yorumun için allah eloşunu hayırlı bi kız ihsan etsin ins....

İnşalah benim kızımın adı ela olsun istiyorum

Bende canim söylediğim gibi başka isme ısınamadim bende babasida....Ama bi kaç kişi hela diye dalga geçerler dedi birde ilk okul birinci sinifta fislerde kullaniliyormus ela ile seda el elle gibi‚ olumsuz etkilermi?yada aksine bu durum daha cabuk ogrenmesinimi saglar? tam kestiremiyorum onun icin fikrinizi almak istedim

Bende canim söylediÄŸim gibi baÅŸka isme ısınamadim bende babasida....Ama bi kaç kiÅŸi hela diye dalga geçerler dedi birde ilk okul birinci sinifta fislerde kullaniliyormus ela ile seda el elle gibi‚ olumsuz etkilermi?yada aksine bu durum daha cabuk ogrenmesinimi saglar? tam kestiremiyorum onun icin fikrinizi almak istedim
ben öyle şeylere bakmıyom her isme dalga gececek bişey buluyolar elada bana cok zarif naif isim geliyo ya sadece ela yada ela melek olsun istiyorum

Ela ismi çok güzel, ben de beğeniyorum. Yunanca da " hadi" anlamında kullanılan bir sözcük sanırım...

Ela ismi çok güzel, ben de beğeniyorum. Yunanca da " hadi" anlamında kullanılan bir sözcük sanırım...

bende öyle biliyorum (hadi anlamında kullanıldığını) kulağa hoş geliyor da yetesizmi acaba ? ben zaten zor beğenen bi insanım birde işin işinde minik bebeğin varsa karar vermek çoookkk daha zor oluyor....ela güzel evet hatta ismi kondu gibi artık halası dedesi vs..karnımı severken ela nasıl diyo yada bi konuşmada hep bebegımın adı ela olarak geçiyor...ama işte yetersizmi sorusu mesela kurandan elif Zeynep Meryem belki cok aşina olduğumuz ama mukaddes isimler ...öyle bi isimmi olsaydı diyorum bazen ...anlamı kötü değilse koymaktasakınca yok deniyor ne kadar doğru? ...kafam çok karıştı..içimede başka isim sinmiyor=S pekte yorum yazan olmamış ben aslında genel bi değerlendirme için konu açmıştım sadece güzel yada değil bile benim için değerli biyorum...lütfen fikirlerinizi yazın arkadaşlar...

2000li yillarda univ arkadasimin adiydi.cok guzel bir kizdi ve adi ona cok yakisirdi.ela ismini cok severim kizim olursa ela oglum olursa emir ;)

Benimde kızıma koyacağım isimler listesindeydi Ela ismi ama sonra Mina'yı tercih ettik yinede Ela ismini çok seviyorum,belki ikinci bir kızım olursa Ela koyarım,çok güzel bir isim.

benımde kızım elanurum 3. sınıfa baslayacak 1. sınıfta ela lale elele olduysada bı sorun yasamadık hıc dalga gecen de olmadı ama esımın yaslı baslı ama lafını sozunu bılmeyen bı akrabası ela basa bela demıstı cocugum daha bebekken kac yıl gectı hıc unutmam cok ıncıtmıstı bu laf benı oda artık onun dengesızlı:34:

Yeni nesil helanın ne olduğunu bile bilmeyecek ,hatta şimdiden bilmiyorlar,sizlin kızınız büyüyene kadar unutulup gidecek bir kelime bence ,öyle düşünüp vazgeçmeyin,ama ben yinede ela ismini sevmiyorum.

ela ismi çok güzel benimde ilk aklım da ki isim elaydı fakat benim ismim uzun ve çevremdekilerde bende biraz uzun isim olsun istedik ama yinede belli olmaz:) güzel isim koyun bence

Kızımın adı ela zeyneb. Çok güzel ela ismi. İyiki koymuşummm :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back