- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
kızlar ellerin yaşlanmasını önlemek için bir öneriniz var mı çizgilenme vs önleyici. katı sabun kullanıyorum acaba ellere zararı var mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi benimkiler fena değil ama hafif kuruluk çizgileri başladı nasıl engellemeli bilmiyorum
çok sık elimi yıkarım ondan krem sürsem de durmuyor gece yatmadan sürmeyi de unutuyorum hep.
Aynen ben de sık yıkadığım için gündüzleri pek krem süremiyorum.. geceleri de çatlaklar canımı acıtmaya başladığında krem sürüyorum genelde.
:)) benim eller deterjanı pek sevmiyor galiba. Sürekli tahriş olmuş modundalar çünkü. Avuç içlerim bile problemli ya.. deri döküntüsü gibi hep. Sağ avcum soldan daha çok yıpranıyor ama..neden acabaahah bak mesajından hatırladım da krem sürdüm yatmadan.
artık daha çok eldiven kullanmaya çalışıcam bir de gliserinli sıvı sabnlar daha iyi sanki
:)) benim eller deterjanı pek sevmiyor galiba. Sürekli tahriş olmuş modundalar çünkü. Avuç içlerim bile problemli ya.. deri döküntüsü gibi hep. Sağ avcum soldan daha çok yıpranıyor ama..neden acaba
Eldivenle de hic rahat iş yapamam ya..bulaşık eldiveni kullanmak lazım mutlaka ya da plastik eldivenlerden. benim de sabun bile tahriş ediyor
Aynı durumdayım çocukluktan beri hep çatlardı. Lütfen fikri olan varsa paylaşsın bizimle. :/Küçükkenden beri ellerim çok çatlar.Kremkolik oldum çıktım bu yüzden , her çantamda bir krem var ama ben de elimi çok yıkıyorum , her şeyden huylanırım haliyle daha da kötü oluyor.Kış aylarında krem sürmediğimde elim rahmetli anneannemin elleri gibi oluyor.Çare bulan varsa yazabilir mi? Konuyu takipteyim.