El yapımı lens duyan varmıı?

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
slm arkadaşlar ben el yapımı lens diye bişi duydum ve resmini göedüm cok harika duruyo.Sanırım elde boyamamıymış neymiş. Acaba bu konuda beni aydınlatıcak birileri varmı?Bide böyle lens varsa nereden ve kac paraya alabilirim acaba???

selam canım benim bildiğim kadarıyla bu işi yapan amerikada bir kaç şirket var.türkiyede varsa inan bu konuda hiç bir bilgiye sahip değilim
mesela sen burdan maille bir resim yoluyorsun "benim göz rengim şu kadınınki gibi olsun istiyorum" dediğinde onlar sana lensi yapıp yoluyolar el yapımı olduğu için normal fabrikasyon ürünlerine göre daha doğal ve damarlı bir görünüme sahip değil bu lensler ayrıca bu lesnleri 3-5 sene aralığında kullanma imkanında oluyor ayrıca göz bebeği aralığınızı kendiniz belirleyebiliyorsunuz.Ve bu doğrultudada fiyatlar pahalı bir çift lensin maliyeti size 450 dolar civarındadır

türkiyede bunu yapan bir şirkete rastlamadım ama türkiyedende americaya sipariş etme olağınız yok maalesefbenneyaptımki ama birgün mutlaka türkiyedede gelir inşyerimseniben

rica ederim canım pahalı türkiye şartlarında normal düzeyde bir insanın bir çift lense vericeği para değil yani ama çok güzeller

el yapımı lensler custom lens olarak geçıor..elle sanat ustaları boyuyor ve gerçekten çok doğal amerıkada yapılıor bu lensler..400 dolardan başlıor.lensaholıcs sıtesıne uye olup bu özel lenslerden yaptıranların resımelrını görebılırsın inanılmaz doğal duruyorlar ..sen resım gönderıosun aynısını ıstedgnı söluosun göz ölçülerinı belırtıorsun ve resımdekınn aynısı gelıor .bırı adrıana lımann aynısını yaptırmış resımlerde görrsun birebir aynı yanı o kadar orjınal dıorum..

fxeyes.com adresnde yapıolar kızlar ama fiyatları 450 dolar. ama smdiye kadar aldıgmz pahalı lensleri almasak alabilrdk

selam cnm senın bahsettgn custom lenslermı pekı??..galerıada nerden sordun öğrenebılırmym teşk:Saruboceq:

Valla canım ben onların çokta doğal duracaklarına inanmıyorum.Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi olmaz diye.Daha önceki mesajlarda görmüştüm.Sanırım İstanbulda yapan bi yer varmış.Resim koymuşlardı birtane çok kötü duruyordu.Bence 300 tl böyle kötü bir lense verileceğine 600 tlye orjinalini almak daha mantıklı.lmaz:

valla adriana limanın gözü gibi yapcaklarsa ben 1000 dolarda veririm

duyan varda forumda alabilen yok hala boshayallersmile

lensaholıcs sitesi beni kabul ederse alıcam da hala bi kabul göremedik :)))) bu ne ya devlet başkanı mı seciyolar.. bu ne gizlilik

lensaholıcs sitesi beni kabul ederse alıcam da hala bi kabul göremedik :)))) bu ne ya devlet başkanı mı seciyolar.. bu ne gizlilik

sırnaşık şey aynen ya sırnaşık şey ..kizlar ben almak istiorum ama ingilizcem yok nasi halledicez???hem sizlerlede paylasirdim sonucläri ...hha bu arada gercekten cokdogal duruo be.. benmbegendiklerimn videosu youtube ta,, icy green vs natural color ve heaven.avi die yazar bakrsanz muhtesemler,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…