Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar ayak terlemesi ve kokusu için kesin bi çözüm 3 hafta her akşam aynı saatte bir legene 4 şişe sirke koyup ayaklarınızı içinde 20 dk bekletip başka bir legende duru ılık suya sokup kuruluyorsunuz 3 hafta sonra ne ter ne koku yeğenim yaptı 5 yıldır ne terleme ne koku kaldı. bence deneyin.ayrıca sirkeyi kullandıktan sonra naylonla kapatıp bekletin 1 hafta aynı sirkeyi kullanabiliyosunuz her hafta degiştirirsiniz su katılmamış sirke olması lazımmm
HUSTUN merhaba.. Mesajın çok ilgimi çekti çünkü benimde el-ayak terlemesi problemim var ve yazları çok zorluk çekiyorum.Ben bu sene için bir yolunu bulmu$tum aslında BOTOX yaptırdım el ve ayaklarıma ve gerçekten çok rahat ettim bununla birlikte bu çoooook acılı bir yöntem..Biliyorsunki bütün sinirler parmak uçlarında ve neredeyse 50-70 arası iğne yiyorsun.Senin denediğin yöntem sanırım acısız bir yöntem bu yüzden çok ilgimi çekti ve gerçekten etkili olduğunu söylüyorsun.Gerçekten denemek isterim etkili bir$eyse..Biraz daha bilgi verirmisin bana lütfen..Nasıl olur,Nerede yaptırdın,Fiyatı ne??? ben geçen yaz ba$ı Botoxa 2000 TL ödedimMerhaba arkadaşlar benimde el ve ayaklarım çok terlemekte....Geçen yıl dermotog tarafından galvanoterapi denilen bir tedaviye alındım...Haftanın hergünü 20 dk kadar el ve ayaklarınızı çeşme suyu doldurulmuş leğenlere koyuyorsunuz...Sonrada bir makinadan çıkan metal uçlar bu suyun içine atılıyor...Ufak karıncalanmalar hissediyorsunuz...20 gün devam ediyorsunuz...Yaklaşık 5-6 ay etkisi devam ediyor...Mükemmel bir kuruluk sağlıyor....Bu yılda bahar gelince tekrar yaptıracağım..Yazı kuru ayaklarla geçirmek çok hoş...Açık ayakkabıda terli ayak sorun oluyordu hep.....
HUSTUN merhaba.. Mesajın çok ilgimi çekti çünkü benimde el-ayak terlemesi problemim var ve yazları çok zorluk çekiyorum.Ben bu sene için bir yolunu bulmu$tum aslında BOTOX yaptırdım el ve ayaklarıma ve gerçekten çok rahat ettim bununla birlikte bu çoooook acılı bir yöntem..Biliyorsunki bütün sinirler parmak uçlarında ve neredeyse 50-70 arası iğne yiyorsun.Senin denediğin yöntem sanırım acısız bir yöntem bu yüzden çok ilgimi çekti ve gerçekten etkili olduğunu söylüyorsun.Gerçekten denemek isterim etkili bir$eyse..Biraz daha bilgi verirmisin bana lütfen..Nasıl olur,Nerede yaptırdın,Fiyatı ne??? ben geçen yaz ba$ı Botoxa 2000 TL ödedim
slm arkadaşlar ayak terlemesi ve kokusu için kesin bi çözüm 3 hafta her akşam aynı saatte bir legene 4 şişe sirke koyup ayaklarınızı içinde 20 dk bekletip başka bir legende duru ılık suya sokup kuruluyorsunuz 3 hafta sonra ne ter ne koku yeğenim yaptı 5 yıldır ne terleme ne koku kaldı. bence deneyin.ayrıca sirkeyi kullandıktan sonra naylonla kapatıp bekletin 1 hafta aynı sirkeyi kullanabiliyosunuz her hafta degiştirirsiniz su katılmamış sirke olması lazımmm
ameliyat oldum kurtuldum sonunda herkese tavsiye ederim ameliyatla ilgili merak ettklerinizi sorablrsnz