El ve Ayak terlemesi....?

yelizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
6
0
37
kızlar internette el we ayak terlemesi için bi ilaç buldum adı...ama nasıl bi ilaç olduğu hakkında bilgim yok kullanan warsa weya duyan bana yardımcı olabilirmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu soruna bi çözm bulnursa çok ii olur grçkten bnm de el ve ayklarm çok terlior ama ne ypmam gerektiğini bilmiorum

benımde cok terlıyo yaaa kızlar ben bı araştıryım o ılacı ınşallah ıyı gelır olmadı cılt doktoruna falan soralım he bıde ben el we ayaklara botox yapıldıgını bılıyorum terlemeyı onlemek ıcın kafamçokkarıştı

arkadaşlar el ve ayak terlemesi çok dikkat edilmesi gerekn bir konu benım el terlemelerim oluyodu ve doktora gittim ve benımkı stresden kaynaklandığını söledi dktorum ve bısey cıkmadı çok şükür elim ayagım terliyo bişey olmaz diye dıkkate almamazlık sakın yapmayın kızlar :1hug:
terlemeye neden olan hastalıklarımız oalbilir
Troid bozuklukları
Tüberküloz vb kronik hastalıklar
Kanser
Nörolojik hastalıklar
Şişmanlık
Psikolojik hastalıklar kaydirigubbakcemile
bunlar sadecce bır kacı ınternetn okudugunuz kısılerın önerdıgı ilaçları sakın kullanmayın yan etkısı olabılır ve kötü sonuçlara yol açabilir

ya bende gittim doktora botox çok acılıymış felan değmez gibisinden şeler söyledi doktor .. o ilacı netten buldum ama doktor pek önermedi başka hormonlara zarar werebilir dedi doktorda duymamış daha adını nette geçio sadece...çok rahatsız edici bi durum yaa:KK43:senağlamasenağlamasenağlama

evet kızlar kesinlikle çok rahatsız edici bir durum. bende çok şikayetçiyim bu konuda el terlemesi için koltuk altından ameliyat yapılıyo birkaç kişiden duymuştum onu ama işte değer mi o kadarıda onu bilemiyorum.

Dün gece Suna Dumankaya Saba Tümer'in programında doğal bir yöntem önerdi,bir kova suya deniz tuzu atıyorsunuz,el ve ayaklarınızı bir süre bu suda tutuyorsunuz,daha sonra ellerinizi ve ayaklarınızı iyice kurulayıp bir çorba kaşığı papatya ve adaçayını un haline getirip, iki çorba kaşığı pudra ile karıştırın,bu karışımı el ve ayaklarınıza sürün zamanla terlemeniz azalacaktır dedi,ayrıca el ve ayak terlemesi olan kişilerin günde 8 bardak su içmesi ve baharatlı yiyeceklerden uzak durması gerektiğini söyledi.
Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama gece programda duyduğum Suna Dumankaya metodunu sizinle paylaşmak istedim.

Merhaba arkadaşlar benimde el ve ayaklarım çok terlemekte....Geçen yıl dermotog tarafından galvanoterapi denilen bir tedaviye alındım...Haftanın hergünü 20 dk kadar el ve ayaklarınızı çeşme suyu doldurulmuş leğenlere koyuyorsunuz...Sonrada bir makinadan çıkan metal uçlar bu suyun içine atılıyor...Ufak karıncalanmalar hissediyorsunuz...20 gün devam ediyorsunuz...Yaklaşık 5-6 ay etkisi devam ediyor...Mükemmel bir kuruluk sağlıyor....Bu yılda bahar gelince tekrar yaptıracağım..Yazı kuru ayaklarla geçirmek çok hoş...Açık ayakkabıda terli ayak sorun oluyordu hep.....

slm arkadaşlar ayak terlemesi ve kokusu için kesin bi çözüm 3 hafta her akşam aynı saatte bir legene 4 şişe sirke koyup ayaklarınızı içinde 20 dk bekletip başka bir legende duru ılık suya sokup kuruluyorsunuz 3 hafta sonra ne ter ne koku yeğenim yaptı 5 yıldır ne terleme ne koku kaldı. bence deneyin.ayrıca sirkeyi kullandıktan sonra naylonla kapatıp bekletin 1 hafta aynı sirkeyi kullanabiliyosunuz her hafta degiştirirsiniz su katılmamış sirke olması lazımmm

slm arkadaşlar ayak terlemesi ve kokusu için kesin bi çözüm 3 hafta her akşam aynı saatte bir legene 4 şişe sirke koyup ayaklarınızı içinde 20 dk bekletip başka bir legende duru ılık suya sokup kuruluyorsunuz 3 hafta sonra ne ter ne koku yeğenim yaptı 5 yıldır ne terleme ne koku kaldı. bence deneyin.ayrıca sirkeyi kullandıktan sonra naylonla kapatıp bekletin 1 hafta aynı sirkeyi kullanabiliyosunuz her hafta degiştirirsiniz su katılmamış sirke olması lazımmm

ayy inşallah bende bunu deneyeyim. sagolasın sinemsu bu arada elma sirkesimi üzüm sirkesimi cavaplardsan sevirim

Merhaba arkadaşlar benimde el ve ayaklarım çok terlemekte....Geçen yıl dermotog tarafından galvanoterapi denilen bir tedaviye alındım...Haftanın hergünü 20 dk kadar el ve ayaklarınızı çeşme suyu doldurulmuş leğenlere koyuyorsunuz...Sonrada bir makinadan çıkan metal uçlar bu suyun içine atılıyor...Ufak karıncalanmalar hissediyorsunuz...20 gün devam ediyorsunuz...Yaklaşık 5-6 ay etkisi devam ediyor...Mükemmel bir kuruluk sağlıyor....Bu yılda bahar gelince tekrar yaptıracağım..Yazı kuru ayaklarla geçirmek çok hoş...Açık ayakkabıda terli ayak sorun oluyordu hep.....
HUSTUN merhaba.. Mesajın çok ilgimi çekti çünkü benimde el-ayak terlemesi problemim var ve yazları çok zorluk çekiyorum.Ben bu sene için bir yolunu bulmu$tum aslında BOTOX yaptırdım el ve ayaklarıma ve gerçekten çok rahat ettim bununla birlikte bu çoooook acılı bir yöntem..Biliyorsunki bütün sinirler parmak uçlarında ve neredeyse 50-70 arası iğne yiyorsun.Senin denediğin yöntem sanırım acısız bir yöntem bu yüzden çok ilgimi çekti ve gerçekten etkili olduğunu söylüyorsun.Gerçekten denemek isterim etkili bir$eyse..Biraz daha bilgi verirmisin bana lütfen..Nasıl olur,Nerede yaptırdın,Fiyatı ne??? ben geçen yaz ba$ı Botoxa 2000 TL ödedim

puzi üzüm sirkesi kullanacaksın canım dene bak faydasını göreceksin ben bizzat şahit olmasam burada önermezdim işe yarar bir yöntem.kolay gelsin

HUSTUN merhaba.. Mesajın çok ilgimi çekti çünkü benimde el-ayak terlemesi problemim var ve yazları çok zorluk çekiyorum.Ben bu sene için bir yolunu bulmu$tum aslında BOTOX yaptırdım el ve ayaklarıma ve gerçekten çok rahat ettim bununla birlikte bu çoooook acılı bir yöntem..Biliyorsunki bütün sinirler parmak uçlarında ve neredeyse 50-70 arası iğne yiyorsun.Senin denediğin yöntem sanırım acısız bir yöntem bu yüzden çok ilgimi çekti ve gerçekten etkili olduğunu söylüyorsun.Gerçekten denemek isterim etkili bir$eyse..Biraz daha bilgi verirmisin bana lütfen..Nasıl olur,Nerede yaptırdın,Fiyatı ne??? ben geçen yaz ba$ı Botoxa 2000 TL ödedim

Canım....ben izmirde yaşıyorum...ege üniversitesindeyaptırdım... sağlık sigortam karşıladı o yüzden hiçbir ödeme yapmadım.....

arkadaşlar ben o losyonu kullandım kullanırken baya işe yaramıştı sıfır diildi terlemem ama ciddi anlamda işe yarıyodu. 2. şişe kullandım bitti şimdi gene başladı el ve ayak terlemelerm. evde iyontoferez cihazımda var 1.200 tl ye almıştık zamanında ama nedense onu kullanmak bana çok zor geliyo elimde ayagmda inanılmaz derecede kaşıntı oluyo onu uygularken heryerine igne batıyormuşcasına. Bakalım son çare botoksu denicem. işe yararmı bilmiyorum...

el ve ayak terlemesi için sirke ve adaçayı kullanın kısa zamanda faydasını göreceksiniz bir kaba elma sirkesi koyun önce eller 5 dk sonra ayaklar 5 dk bekletin sabah akşam devam edin aynı zamanda ada çayı tüketin bir kaç günde etkisini göreceksiniz.

ameliyat oldum kurtuldum sonunda herkese tavsiye ederim ameliyatla ilgili merak ettklerinizi sorablrsnz

Merhaba,

Ben sirke ile ilgili birşey sormak istiyorum, bir leğene 4 şişe demişsiniz, her hafta bie şişe kullansam acaba olurmu 4 şişe bir hafta da şatmıdır?

Teşekkür ederim

bende ameliyat oldum ellerden kurtuldum ama ayaklar devam.başkada hiçbir yöntem işe yaramıyor tecrübeyle sabittir.

X