How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

El ve ayak terlemeleri 🤦🏻‍♀️

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
449
169
103
29
Merhaba kızlar. El ve ayaklarımda ter bezi çok çalıştığı için, yaz - kış su içerisindeler. Yaz geliyor. Düğünler oluyor. Topuklu ayakkabı giymek istiyorum. Ama ayakkabı kaydığı için giyemiyorum. Hem terleme sorununa çözüm bilen var mı? Hem de ayakkabı içerisinde kaydırmayacak olan bir aparat var mı?

Driclor roll on kullandığınız bölgede terlemeyi tamamen kesiyor. Ama ayna terlemeye sebep oluyor, başka bir yerden çıkıyor o ter.

Botox öneriyorlar denemedim ama fayda gören çok. Bu yaz denemeyi planlıyorum ben de.

Merhaba kızlar. El ve ayaklarımda ter bezi çok çalıştığı için, yaz - kış su içerisindeler. Yaz geliyor. Düğünler oluyor. Topuklu ayakkabı giymek istiyorum. Ama ayakkabı kaydığı için giyemiyorum. Hem terleme sorununa çözüm bilen var mı? Hem de ayakkabı içerisinde kaydırmayacak olan bir aparat var mı?
Gratis te satılıyor. Belki işe yarar.

Bir arkadaşım yıllarca el terlemesi sorunu yaşadı, ıslaktı her zaman diliminde.
Bir krem kullanıyordu çok etkiliydi ama o ter illaki başka bir yerden çıkıyor, poposundan...

kullandığınız bir ilaç, bazı psikolojik sebepler, feokromositoma gibi böbreküstü bezindeki anormaliler, hatta D vitamini eksikliği bile terlemeyi etkiler. günlük hayatınızı etkileyecek kadarsa öncelikle doktora gitmeniz ve nedenini öğrenmeniz gerekiyor. eğer sorunun kaynağı derindeyse burada sunulan çözümler genellikle geçici rahatlama sağlar.

D vitamininize bi baktirin eksikliginde terleme sorunu olusabiliyor

Arkadaşım da elinde aşırı terlem sorunu yaşıyordu. Eline botox yaptırdı galiba. Sorunu çözüldü. Bir araştırın isterseniz.

Back