• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El Ve Ayak Parmaklarındaki Kıllar?

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
parmaklardaki kılları almak sakıncalı mıdır ben ağdayla aldım bi defa acaba sakıncası var mı?

ben son zamanlara kadar önemsemiyordum ama eşim açık ayakkabı giyenlerde o kıllar ne kadar kötü duruyor deyince almaya başladım.aslında kötü duruyormuş gerçekten ve eşimde kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demiş oldu.

bende epilatörle alıyorum uzun zamandır fazlalaştırmasından başka bi zararını görmedim gerçi çok fazla değilde rengi koyulaştı siyahlaştı gibi uzadıkça alıyorum bendesırnaşık şey

epilatörle de aldım, ağda ile de aldım.
elimde yok zaten.
ama ayak parmaklarımdakileri alırım.
zaten bir kere alınca öyle çok çıkmıyor.
bir kaç ay sonra tekrar alırsam alıyorum.

Bende ellerimin üstündeki ve ayak parmaklarımın üstündeki tüyleri alıyorum. Hemde yıllardır ve epilatörle, hiç bi zararını görmedim. Tüyü az olanlara bile tavsiye ederim, çünkü çok farklılaştırıyor elleri, çok zarif duruyor.sengözlerimebaksanab

zararı yoktur. benim yok. daha doğrusu var sadece ayak parmaklarımda var. ama acımazmı yaa hassas gibi gelio bana.

zararı yoktur. benim yok. daha doğrusu var sadece ayak parmaklarımda var. ama acımazmı yaa hassas gibi gelio bana.

El acımıyo ama ayak birazcık acıyo. Ama zaten çok az biyerde var ağdayla, hatta cımbızla bile alabilirsin. Ve acısı çok çabuk geçiyo..e duruşunuda gördükten sonra zaten, o örümceğe benzeyen tüylerle gezilmez:roflol:

ben ayak parmaklarımdakileri alıyorum.
ama elimdekilere cesaret edemedim.ya daha siyah ve kalın çıkarsa??
bi de eldekiler çok acımaz mı ya?

ben ayak parmaklarımdakileri alıyorum.
ama elimdekilere cesaret edemedim.ya daha siyah ve kalın çıkarsa??
bi de eldekiler çok acımaz mı ya?

Benim elimdekiler hiç ama hiç acımıyo. İnsandan insana değişir mi bilmem ama acımıyo.
Ayrıca kılların şeklinde bi değişiklik olmadı, ama artık almadığım zamanlarda biraz daha fazla uzuyor sadece. O da dert değil zatensırnaşık şey

ben de aldım birkaç defa ayağımdakileri ellerimde de aldım baktım siyahlaşacak elime dokunmuyorum daha ama gözüme batmıyo değil siz böyle deyince alsammı diye düşünmeye başladım tekrar CADIARZU

El acımıyo ama ayak birazcık acıyo. Ama zaten çok az biyerde var ağdayla, hatta cımbızla bile alabilirsin. Ve acısı çok çabuk geçiyo..e duruşunuda gördükten sonra zaten, o örümceğe benzeyen tüylerle gezilmez:roflol:
bende deneyecem ozaman hehehea.s.

benmde ayağımda çıkıyordu bende dayanamayıp aldım ve şimdi memnunum yaa zaten çok çıkmıyo

ya benim endişem eldekilerde sinirler olabilir mi? yanaktaki gözçevresine yakın olan yerde sinirler varmış alınmazmış mesela

benim sadece ayak baş parmağımda mevcut..bende erkek arkadaşım söyleyene kadar hiç gözüme takılmıyordu onlar.bende 1 sefer ağdayla aldım uzaması 3 ayı buldu sonra epilatörle aldım halen tık yok:)

ay heveslendim bende az önce aldım:D birazcık acıdı geçti şimdi. pırıl pırıl oldu ayol:D

parmaklardaki kılları almak sakıncalı mıdır ben ağdayla aldım bi defa acaba sakıncası var mı?

ben her agdada alirim
tuyde olsa nefret ederim eldede ayaktada
manikur pedikur bile farkli duruyo almadiysaniz kesinlikle alin bence'
ben yuzugu bile yakistiramiyorum parmaklari tuylu olanlara

ben her agdada alirim
tuyde olsa nefret ederim eldede ayaktada
manikur pedikur bile farkli duruyo almadiysaniz kesinlikle alin bence'
ben yuzugu bile yakistiramiyorum parmaklari tuylu olanlara

Bencede yakışmıyor yüzük tüylü parmaklara, isterse tüyler sarı olsun, alınınca çok farklı oluyor. Bi kere denemkten zarar gelmez(sürekli yapmaktanda) ama bi görün, sonra isterseniz bi daha almayın..tabi içiniz el verirsesırnaşık şey

ama şimdi şöyle bişey de var al diyorsunuz da tüyleri simsiyah olanlar ne yapsın eli aldılar diyelim kolu da almak lazım yoksa çok komik durur naniknanik

ama şimdi şöyle bişey de var al diyorsunuz da tüyleri simsiyah olanlar ne yapsın eli aldılar diyelim kolu da almak lazım yoksa çok komik durur naniknanik

Benim kolumdada var arada bir alıyorum, ama emin ol garip durmuyor. Kolda tüy biraz daha alışılmış bir şey, ama elde olunca bide siyah olunca, hiç ama hiç hoş durmuyor. İnsanlar önemseyip bacaklarını alıyorlar, ama ellerini umursamıyorlar, bence ikiside aynı derecede önemli.. El bu heryerde en ön planda..

amaniin neler okuyorum :lepi:

bikeresinde kolumun azcık biyerine denedim iş olsun diye...sürekli kontrol ediyordum farklı çıkacak mı diye ama farklı olmadı çok şükür olsaydı ne yapardım bilmiyorum kıllar uzayana kadar akla karayı seçtim :bbo:

ayak parmağımdakileri alıyorum bende elimde yok

Back