El uzerinde cogalan kabarciklar ? (Mantar)

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
598
Kizlar ben ellerimi fazla yikayan bi insanim,ve son zamanlarda elimin uzerinde cogalan kabarciklar cikmaya basladi sigil oldugunu dusunmustum ama degil sanirim cunku cabuk cogaliyor bunlar uzerinde bazen siyah noktalar olusuyor eczaneden mantar kremi aldim bide sarimsak surmek geldi aklima basina gelen veya bilgisi olan var mi ? Yardimci olun lutfen (krem bitince gecmesse doktora gidecegim ):18:

Son düzenleme:
Kabarcık gibi ve çoğalıyorsa siğildir o.Bende de vardı.Çarpma vs olduğunda sıvısından bulaşma oluyor.Hem başkasına hem senin başka yerlerine bulaşabilir.Ben küçükken (10-12) elim doluydu siğil ile.O yaşta kendim kökten çözüm buldum ve geçti :)

Bu şekilde mi ?

Son düzenleme:

Benimde ayağımda kaşıntı ve kırmızı kabarcıklar oluyor. Eşim(kimyager) bir losyon hazırladı kaşıntısı geçti. Nerde yaşıyorsun sanada ulaştıralımmı

Evet bunlara benziyor ama icinde sivi yok sanki ve siyah noktalar olusuo gidio 1 taneydi gecer dedim cogaldikca cogalio
Nasil bi cozum buldunki :18:
Benimde ayağımda kaşıntı ve kırmızı kabarcıklar oluyor. Eşim(kimyager) bir losyon hazırladı kaşıntısı geçti. Nerde yaşıyorsun sanada ulaştıralımmı

Kasinti ve kizariklik yok :/ sigilmi mantarmi simdi bilemedim ki ( off
Yurt disindayim yinede sagol..

Evet bunlara benziyor ama icinde sivi yok sanki ve siyah noktalar olusuo gidio 1 taneydi gecer dedim cogaldikca cogalio
Nasil bi cozum buldunki :18:

Biraz mide bulandırıcı olabilir ama.Abim çok dalga gecıyodu bende bi hırs bide çocukluk ya aldım elime jileti köküne doğru kestim.birbirine yapımış ayrı doku gibiydi ve bunların (siğil) en önce çıkanı ortadan kaldırırsanız diğerleride geçiyor.Biraz vahşiyceydi ama kurtuldum :)
Yıllar sonra abimin elinde çıktı :) Ee benle ettiği dalganın hesabı sorulur..Oda aktardan ve eczaneden bıkaç ilaç almıştı.

Son düzenleme:

Ayyy kesemem ben onemli olan ilk cikan mi dedin ? Ben sigil ilaci almistim onudami sursem acaba :/

Kesmek cesaret ister evet :)) Valla abim ne sürdüyse geçmemişti en son şeffaf oje gibi bişi sürüyodu o kuruyunca kabuk gibi cıkıyomuş sanırım.Aktarada bir sor onlarda anlar

Onlar siğil canım.Eczanelerde siğil bantları ve ilaçları var alıp kullanırsan geçer.Mantar ile alakalı bir durum değil için rahat olsun.

molloscum contagiosum da olabilir
dermatoloğa görünmek en iyisi

ayrıca siğil bile olsa kesme
ben de küçükken kendim ilaç sürüp yakmıştım elimin üstünde iz kaldı şimdi sinir oluyorum

bencede sıgıl olabılır benım yuzumdede vardı ama benımkı top top değilde yara şeklındeydı sarımsagı ortadan ıkıye kesıp gun ıcınde sureklı yuzume suruyodum bıde sadece kendıne ozel havlu kullan esıne falan bulasırsa daha cok ugrasırsınız

Kesmek cesaret ister evet :)) Valla abim ne sürdüyse geçmemişti en son şeffaf oje gibi bişi sürüyodu o kuruyunca kabuk gibi cıkıyomuş sanırım.Aktarada bir sor onlarda anlar
bende dondurucu bi ilac almistim kullanmadim deniyim bi
Onlar siğil canım.Eczanelerde siğil bantları ve ilaçları var alıp kullanırsan geçer.Mantar ile alakalı bir durum değil için rahat olsun.
ben bi sigil ilaci aldim deniyecem onu :26:mantar diye mantar kremide aldim onuda surerim bide sarimsak kurtulurum INSALLAH
molloscum contagiosum da olabilir
dermatoloğa görünmek en iyisi

ayrıca siğil bile olsa kesme
ben de küçükken kendim ilaç sürüp yakmıştım elimin üstünde iz kaldı şimdi sinir oluyorum
yok yok kesemem ben zaten ama dedigin seyde olabilir bi kac resimde benzio sanki

bende surecem sarimsagi surekli INSALLAH fayda eder... evet ayirayim el havlum ayri olsun.. tessekurler..

aynısı banada olduuu cildiyeciye gittim sprey ve krem verdi şimdi çok şükür kurtulldum bence sende cildiyeciye göster...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…