Herseyim normal cok sukur. Ama ellerim ayaklarim koltukaltlarim cok terliyor. Kisin ayak ve koltukaltimi bi nebze engelliyorum ama ellerime hic bisey yapamiyorum cok kotu kizlar yaHiç kan tahlili yaptırdın mı peki,eğer yaptırmadıysan yaptır istersen tiroit ve şekerine baktır bunlarda terleme yapabilir.
Bekliyoruz canim.evet yarıyor ama fazlası vucutta alüminyum birikmesi yapıyormuş. alüminyum içermeyen ürün araştıracağım size de haber veririm
Ayaklarım çok terliyor bir de gün boyu ayakkabının içinde olunca koku yapıyor. Terkur diye bir krem var üstelik çok ucuz 3,5 lira kokusu da güzel kullanıyorum memnunum.
Aynen benim de telefonum saçma sapan yerlere giriyor kendiliğinden. Sırf ellerim terlediği için.. Hiçbir şeyi tam kavrayamıyorum ellerim devamlı terli. Çaydanlığı tutarken ellerimden kayıyo zor tutuyorum..Aynı dert bende de var şu an ellerim vicik vicik telefonum ıslak bazen telefonum elimi algilamiyor islakliktan
terkur kullandim çözüm olmadı
çözüm varsa ben de çok sevinirim
Dolmuş ta tutunurken demir kokusu da geliyor mu islakliktan Aynen benim de telefonum saçma sapan yerlere giriyor kendiliğinden. Sırf ellerim terlediği için.. Hiçbir şeyi tam kavrayamıyorum ellerim devamlı terli. Çaydanlığı tutarken ellerimden kayıyo zor tutuyorum..
Ama hiç çözüm aramadım böyle yaşamaya alıştım galiba.
off sorma ya sonra adım beceriksize cıkıyor elimden bişey kayınca falan.. kendime güvenim azaldıDolmuş ta tutunurken demir kokusu da geliyor mu islakliktan ben de alıştım ama bazı şeyleri kavrayamiorken özürlü gibisin diyenler canımı sıkıyor
off sorma ya sonra adım beceriksize cıkıyor elimden bişey kayınca falan.. kendime güvenim azaldı
Troid baktırın. .
Annemn de el ve ayakları terliyor bunun kremi var düzenli kullanımda geçiriyor sigorta karşılamıyor ama pahalı sayılmaz ismini bilmiyorum ama istersen eve geçince yazabilirim
Umarim yasak değildirevet sana zahmet yazar mısın
Umarim yasak değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?