- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.280
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
El öpme konusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Büyüklerinizin elini öper misiniz, öpmez misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katıLıyorum ben uzun uzun yazmak istemedim kısaca seçeneği beLirttim ama aynı fikirdeyimÖperim ama mecburiyetten . Böyle alıştırıldığımız için .
Oysa ki ne gereği var , saygı ya da hürmet göstermekle alakası yok bence ama öyle değerlendiriliyor . Kibir vs. şeklinde düşünülmesin sadece hoşuma gitmez . Anne,bana,dede,nine gibi sevdiklerimi zaten sarılarakta öpüyorum . Ilk kez gördüğüm ya da hoşlanmadığım büğyüklerin elini öpmek zorunda olmamayı isterdim .
Önerim , " Sevmem ama toplum baskısından dolayı öperim " şeklinde bir şık daha olmalı .
Öperim ama mecburiyetten . Böyle alıştırıldığımız için .
Oysa ki ne gereği var , saygı ya da hürmet göstermekle alakası yok bence ama öyle değerlendiriliyor . Kibir vs. şeklinde düşünülmesin sadece hoşuma gitmez . Anne,bana,dede,nine gibi sevdiklerimi zaten sarılarakta öpüyorum . Ilk kez gördüğüm ya da hoşlanmadığım büğyüklerin elini öpmek zorunda olmamayı isterdim .
Önerim , " Sevmem ama toplum baskısından dolayı öperim " şeklinde bir şık daha olmalı .
arkadaşlar düzenleme yapamadım : ( sizin seçeneklerinizi de eklemek isterdim. ben de aynı fikirdeyim.Aynen katıLıyorum ben uzun uzun yazmak istemedim kısaca seçeneği beLirttim ama aynı fikirdeyim![]()
Öperim ama mecburiyetten . Böyle alıştırıldığımız için .